reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Chyba zniknął gdzieś mój post;/
Widziałam fotke ,widać ze super sie bawiłyscie ...Ja obiecuje ze na plenerowe spotkanko dotre;)

reklama
hej, ja dopiero tu dzisiaj po wolnym weekendzie od kompa.

Też dziękujemy za miłe spotkanko. Fran nawet po wyjściu chłopaków muchy chciał zostać z samymi dziewczynami :cool2:. No ale obiecałam mamie więc musielismy wyjść szybciej. I w sumie płytki mama wybrała i blaty także dzień zaliczony do udanych :-).

Izka super, że pod twoim patronatem Panie tak ładnie nam zorganizowały miejsce.

Co do pleneru i ognicha.....super.....Juz się doczekac nie mogę hehehe.

reklama
Do góry