reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Mucha .....a to ci numer......juz widze ich miny heheheeh :-D

Jeśli chodzi o Franka to może nie mieć siedzącego miejsca. Będzie zapewne szalał a jak coś zjeść lub wypić to sobie siupnie na moich kolanach.....ale to będzie chwilunia zapewne :-D.

Moi też pewnie nie usiedzą na tyłeczkach więc krzesło jedno nam starczy

reklama
Ja większosc dziewczyn znam...imiona pamietam ;-)...takze sciag se nie robie :-D...

Aaa ja mysle,ze nam jedno krzeslo tez starczy...Wiktorcia z doskoku...

kaaasiulka-Kasia :-)

Sali bo w międzyczasie weszłam na drugi wątek i tam właściwie znalazłam odpowiedź na to co napisałam wcześniej :D

Niestety z zamknięciem wątku nie jest tak prosto.

Madziara wiem ze jak pisałam na innym forum na bb nie było problemu zeby zrobic zamkniety wątek...z tym ze załozyłysmy nowy i tam sie przeniosłyśmy

reklama
Do góry