reklama
Rezerwacja
12 Marca 13:30 Ranczo pizza ul Rupniewskiego 10 DOJAZD
Chętni:
Wronka
Madziara
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1
Sali a czemu Tymka nie weźmiesz? Krucho tu u nas z chłopakami na forum i jesli Madziary Niko się rozchoruje to ja chyba też będę sama.....Fran kontaktowy ale on sam w takim babińcu to się będzie nudził ....a Tymek wsam raz dla niego kumpel i imie ma jak jego przyjaciel przedszkolny :-)....
12 Marca 13:30 Ranczo pizza ul Rupniewskiego 10 DOJAZD
Chętni:
Wronka
Madziara
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1
Sali a czemu Tymka nie weźmiesz? Krucho tu u nas z chłopakami na forum i jesli Madziary Niko się rozchoruje to ja chyba też będę sama.....Fran kontaktowy ale on sam w takim babińcu to się będzie nudził ....a Tymek wsam raz dla niego kumpel i imie ma jak jego przyjaciel przedszkolny :-)....
Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1
Na moje Niko to nie ma co liczyć, to jest straszny indywidualista i jedynie Monike dopuszcza do zabawy a tak to sam Mam nadzieję, ze z wiekiem mu to minie.
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1
Na moje Niko to nie ma co liczyć, to jest straszny indywidualista i jedynie Monike dopuszcza do zabawy a tak to sam Mam nadzieję, ze z wiekiem mu to minie.
Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus + 1 - ale bez miejsca siedzacego)))
Iza + 1
to my sie w takim razie też piszemy - moze uda mi sie tez wyciagnac niezrzeszona kolezanke - dam jakby co znac
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Iza + 1
to my sie w takim razie też piszemy - moze uda mi sie tez wyciagnac niezrzeszona kolezanke - dam jakby co znac
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ + 1 bez miejsca siedzącego
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Iza + 1
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ + 1 bez miejsca siedzącego
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Iza + 1
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Czy zabieracie wózki ??
czy jest tam jakis parking w pobliżu ??
Jakby co moge 3 os zabrac z glinek
czy jest tam jakis parking w pobliżu ??
Jakby co moge 3 os zabrac z glinek
ps. oczywiście bez miejsca siedzącego dla niuni )))
ja oczywiscie musze wziac jakis srodek transportu dla dziecka ale chyba bedzie to po prostu fotelik a parking z tego co kojarze to jest przed tymi wszystkii budynkami - bo rozumiem ze ta pizzernia jest nadal na tym samym miejscu na ktrorym byla 12 lat temu
ja oczywiscie musze wziac jakis srodek transportu dla dziecka ale chyba bedzie to po prostu fotelik a parking z tego co kojarze to jest przed tymi wszystkii budynkami - bo rozumiem ze ta pizzernia jest nadal na tym samym miejscu na ktrorym byla 12 lat temu
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Sali to namysl sie i daj znac...z checia sie z Toba zabiore,u mnie kiepsko z orientacja jesli chodzi o fordon ;-)...ja bede tylko z Wiki bo moj maly tez spi o tej godzinie...chyba ze bede musiala go wziac bo w sumie to nie wiem o ktorej moj bedzie
z pracy...
Czyli 69 wysiadam kolo onkologii czy jeden za???
z pracy...
Czyli 69 wysiadam kolo onkologii czy jeden za???