reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
Rezerwacja
12 Marca 13:30 Ranczo pizza ul Rupniewskiego 10 DOJAZD

Chętni:
Wronka
Madziara
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1

Sali a czemu Tymka nie weźmiesz? Krucho tu u nas z chłopakami na forum i jesli Madziary Niko się rozchoruje to ja chyba też będę sama.....Fran kontaktowy ale on sam w takim babińcu to się będzie nudził ....a Tymek wsam raz dla niego kumpel i imie ma jak jego przyjaciel przedszkolny :-)....

Oj JJ zapomniałąm o Twoim synku;)Własnie dlatego napisałam ze Tymek nie,bvo same laseczki i na bank by nie chciał...No zobaczymy;)

Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1

Na moje Niko to nie ma co liczyć, to jest straszny indywidualista i jedynie Monike dopuszcza do zabawy a tak to sam :D Mam nadzieję, ze z wiekiem mu to minie.

Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus + 1 - ale bez miejsca siedzacego;))))
Iza + 1

to my sie w takim razie też piszemy - moze uda mi sie tez wyciagnac niezrzeszona kolezanke :) - dam jakby co znac:)

Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ + 1 bez miejsca siedzącego :)
Atu222
Mucha666
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus + 1 - ale bez miejsca siedzacego;))))
Iza + 1

ps. oczywiście bez miejsca siedzącego dla niuni :))))
ja oczywiscie musze wziac jakis srodek transportu dla dziecka ale chyba bedzie to po prostu fotelik;) a parking z tego co kojarze to jest przed tymi wszystkii budynkami - bo rozumiem ze ta pizzernia jest nadal na tym samym miejscu na ktrorym byla 12 lat temu ;)

reklama
Sali to namysl sie i daj znac...z checia sie z Toba zabiore,u mnie kiepsko z orientacja jesli chodzi o fordon ;-)...ja bede tylko z Wiki bo moj maly tez spi o tej godzinie...chyba ze bede musiala go wziac bo w sumie to nie wiem o ktorej moj bedzie
z pracy...

Czyli 69 wysiadam kolo onkologii czy jeden za???

Do góry