reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

oj nie zagladalam - a tu spotkanko - chetnie bym sie dopisala - tylko nie wiem - co myslicie - z taka 2-miesieczna niunia powinnam:hmm: na wyjsciu do ludzi oprocz spacerkow na fresh air zaliczylismy tylko dwa wypady da galeryj- i oba przymusowe bo chodzilo o reklamacje - przerazona bylam - bo dotad nie zwracalam uwagi na te wszystkie swiatla, halas i przeciagi - ale z tego co kojarze to ranczo jest przyjazne dzieciakom - a wy co myslicie? odrazu pisze ze mala rzadko placze wiec nie bedzie przeszkadzac:laugh2:

reklama
vikigus - ja wszędzie latałam z adasiem jak byl malutki. jesli czujesz sie na siłach to będzie nam bardzo miło jeśli dołączysz.

Ja bede z adasiem ... nie mam go gdzie zostawić:)

13:30 pasi :)

Postaram się zdążyć, najwyżej troszkę się spóźnimy. Ja będe chyba z Moniką i Nikodemem, o ile się nie rozłożą bo oboje pokasłują. Najwyżej dojadę sama :D

AgnieszkaJ ja ogólnie mam gdzie zostawić Bartka, ale oczywiście też z nim przyjdę, jest od Adasia starszy jakieś dwa tygodnie ( młody jest z 26.05 ).
My też wszędzie z małym jeździliśmy, jak miał dwa miesiące i kilka dni, to nawet pojechaliśmy z nim na wakcje na dwa tygodnie nad morze, a jest okropnym łobuziakiem :-D

Godzina 13.30 pasuje

kasiulka jedzie sie jak autobus 69, za onkologią (akademicka) autobus skreca na takim łuku - dosc charakterystyczny koło lasu. Ty musisz jechac prosto w podporządkowaną i potem pierwsza w lewo (rupniewskiego) na końcu jest pizzeria.

Dobrze tłumacze??

Rezerwacja
12 Marca 13:30 Ranczo pizza ul Rupniewskiego 10 DOJAZD

Chętni:
Wronka
Madziara
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1

Proszę o sprawdzenie listy, skopiowanie i dopisanie liczby dzieci.
Mam kilka dni wczesniej zadzwonić i podać ilość bo pani ma przygotować stolik.
Prosiła też abyśmy nie przynosiły swojego picia i jedzenia, ale to chyba tak wszedzie jest i nie zmieniamy przez to miejsca???

Ostatnia edycja:
reklama
A więc ze mna to jest tak bedę to będę..Kasiulku mogłybysmy sie razem wybrac ja wiem gdzie to jest;)
Byłabym raczej sama,Tymek na bank nie pojedzie a Kaja chodzi spac o tej porze,no chyba ze predzej sie połozy.
Czy Iza musisz wiedziec na 100% czy będe?mysle ze jedna osoba w ta czy w tą nie zrobi problemu?;)

Do góry