reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

oj nie zagladalam - a tu spotkanko - chetnie bym sie dopisala - tylko nie wiem - co myslicie - z taka 2-miesieczna niunia powinnam:hmm: na wyjsciu do ludzi oprocz spacerkow na fresh air zaliczylismy tylko dwa wypady da galeryj- i oba przymusowe bo chodzilo o reklamacje - przerazona bylam - bo dotad nie zwracalam uwagi na te wszystkie swiatla, halas i przeciagi - ale z tego co kojarze to ranczo jest przyjazne dzieciakom - a wy co myslicie? odrazu pisze ze mala rzadko placze wiec nie bedzie przeszkadzac:laugh2:

reklama
vikigus - ja wszędzie latałam z adasiem jak byl malutki. jesli czujesz sie na siłach to będzie nam bardzo miło jeśli dołączysz.

Ja bede z adasiem ... nie mam go gdzie zostawić:)

13:30 pasi :)

Postaram się zdążyć, najwyżej troszkę się spóźnimy. Ja będe chyba z Moniką i Nikodemem, o ile się nie rozłożą bo oboje pokasłują. Najwyżej dojadę sama :D

AgnieszkaJ ja ogólnie mam gdzie zostawić Bartka, ale oczywiście też z nim przyjdę, jest od Adasia starszy jakieś dwa tygodnie ( młody jest z 26.05 ).
My też wszędzie z małym jeździliśmy, jak miał dwa miesiące i kilka dni, to nawet pojechaliśmy z nim na wakcje na dwa tygodnie nad morze, a jest okropnym łobuziakiem :-D

Godzina 13.30 pasuje

kasiulka jedzie sie jak autobus 69, za onkologią (akademicka) autobus skreca na takim łuku - dosc charakterystyczny koło lasu. Ty musisz jechac prosto w podporządkowaną i potem pierwsza w lewo (rupniewskiego) na końcu jest pizzeria.

Dobrze tłumacze??

Rezerwacja
12 Marca 13:30 Ranczo pizza ul Rupniewskiego 10 DOJAZD

Chętni:
Wronka
Madziara
Kaaasiulka
AgnieszkaJ
Atu222
Mucha666
JJ
Arabela
Kasiad
Vikiigus
Iza + 1

Proszę o sprawdzenie listy, skopiowanie i dopisanie liczby dzieci.
Mam kilka dni wczesniej zadzwonić i podać ilość bo pani ma przygotować stolik.
Prosiła też abyśmy nie przynosiły swojego picia i jedzenia, ale to chyba tak wszedzie jest i nie zmieniamy przez to miejsca???

Ostatnia edycja:
reklama
A więc ze mna to jest tak bedę to będę..Kasiulku mogłybysmy sie razem wybrac ja wiem gdzie to jest;)
Byłabym raczej sama,Tymek na bank nie pojedzie a Kaja chodzi spac o tej porze,no chyba ze predzej sie połozy.
Czy Iza musisz wiedziec na 100% czy będe?mysle ze jedna osoba w ta czy w tą nie zrobi problemu?;)

Do góry