reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Sali,dzisiaj nie mialam czasu z rana ;-)

Jak jade 69 to mam wysiasc dwa przystanki za Oszołomem czy jeden,czy ile :sorry2:...to bedzie najlepszy trop :-D...i mam przejsc na druga strone tak???Potem do gory,hehe i pawilony po prawej stronie :tak:??? Oszaleje!!!

Izka,Ty mi lepiej napisz twoj nr tel.na priv...

reklama
Ja chyba się pokuszę na dojazd 70 bo tę trasę przynajmniej znam :D Poza tym Monika ma chorobę lokomocyjna więc im krótsze etapy podróży tym lepiej.

Madziara wiem że to nie wątek na takie sprawy ale na chorobę lokomocyjną cudnie działają plastry Transway. Odkąd je naklejamy to pawiki są sporadyczne, a uwierz mi że zwracał młody już po 2 km.
Fordonianki czy to jest w budynku BLM????

Jeszcze raz proszę o wpisanie ilości dzieci :)

Chętni:
Wronka
Madziara +2
Kaaasiulka
AgnieszkaJ + 1 bez miejsca siedzącego :)
Atu2222 + 1 również bez miejsca siedzącego :)
Mucha666 +2
JJ + 1
Arabela
Kasiad
Vikiigus + 1 - ale bez miejsca siedzacego;))))
Iza + 1

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry