Ja też jestem chętna na spotkanie w 2 sobotę marca.
Co do miejsca to jeśli będzie pogoda (a myślę, że w połowie marca może być na to szansa) to jestem zdecydowanie za otwartą przestrzenią, może być Park Witosa lub jakiekolwiek inne miejsce, gdzie dzieci mogą się pobawić, np Plac Zabaw w Myślęcinku.
A jeśli pogoda nie dopisze, to jestem za miejscem, gdzie dzieci jednak mogłyby się pobawić, fajny może być ten Klub Przedszkolaka, u mnie też jest podobny klub na Bartodziejach w "Bartoszu" - Klub Przedszkolaka "Dexter", mogę podejść i zapytać jakie są szanse na spędzenie tam czasu z dziećmi i o cenę, ale wydaje mi się, że klub ten funkcjonuje jako prywatne przedszkole (no ale zapytać mogę, jeśli byłybyście zainteresowane przyjazdem na Bartodzieje). Family Park też jest ok, dzieci mają mnóstwo miejsca do zabawy, a i można tam coś zjeść i wypić.
Pizzeria to wg mnie średni pomysł, dzieciaki będą się nudzić przy stolikach i zaczną broić. Ewentulnie może być Mc Donalds, choć tam tego miejsca do zabawy nie ma za dużo i może być już tam sporo dzieci obcych i dla naszych nie starczy miejsca, zwłaszcza w sobotę.
Generalnie to ja się dostosuję, tylko pamiętajcie, że już raz się spotkałyśmy w miejscu, gdzie dzieci nie miały miejsca do zabawy i szybko się rozeszłyśmy, bo nie da się siedzieć długo na trawie w parku, kiedy dzieci nie mają odpowiedniego miejsca do zabawy ;-)