reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
To jak dziewczyny w jakim miejscu się spotykamy w drugą sobotę Marca.
Iza co do tej pizzeri to ja nie wiem gdzie ona jest na Wyżynach.
Iza co do tej pizzeri to ja nie wiem gdzie ona jest na Wyżynach.
Rybcia_21
Iza ta mapa jest pokazana z dojazdem na Fordon.
A na Wyżyny nie ma.
No i właśnie soppana chyba nie da rady dojechać.
A na Wyżyny nie ma.
No i właśnie soppana chyba nie da rady dojechać.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hihi, chyba ciężko będzie się dogadac!
ja bym poleciła: WIKOLANDIA - Sala Zabaw Dla Dzieci bo jest to klubik mały i zgrabny, nie trzeba za dzieciakami latac jak po family parku, no i cena w weekend bez ograniczenia czasowego dla dziecka 20 zł, ale oczywiscie cos takiego nie moze byc w centurm bydgoszczy, więc LIPA!!!
ja bym poleciła: WIKOLANDIA - Sala Zabaw Dla Dzieci bo jest to klubik mały i zgrabny, nie trzeba za dzieciakami latac jak po family parku, no i cena w weekend bez ograniczenia czasowego dla dziecka 20 zł, ale oczywiscie cos takiego nie moze byc w centurm bydgoszczy, więc LIPA!!!
Podobny klub jest w centrum
U Kubsia
to jest tak naprawdę za Pałacem Młodzieży. Mogę tam podejść w poniedziałek i podpytać co i jak. Wydaje mi się, ze można by tam nawet zamówić jakąś herbatkę dla mam.
Może zróbmy tak, zrobię listę miejsc i głosujmy.
1. Familii Park
2. McDonald
3. Pizzeria Ranczo Wyżyny
4. Klub u Kubusia
Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to niech wpisuje.
U Kubsia
to jest tak naprawdę za Pałacem Młodzieży. Mogę tam podejść w poniedziałek i podpytać co i jak. Wydaje mi się, ze można by tam nawet zamówić jakąś herbatkę dla mam.
Może zróbmy tak, zrobię listę miejsc i głosujmy.
1. Familii Park
2. McDonald
3. Pizzeria Ranczo Wyżyny
4. Klub u Kubusia
Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to niech wpisuje.
Widze, że jest cięzko :-) Myślałam o miejscu gdzie można cos zjeść, bo my bedziemy raczej przed obiadem, a po 18stej juz musze jechać dalej za Bydgoszcz w strone Inowroclawia (dlatego mi bardziej pasuje cos blisko tej okolicy)... do domu wróce pewnie bardzo późno :-( więc klubik z herbatka mi raczej nie pasuje, ale zobacze co ustalicie.
Rybcia mapka wyżyn była niżej pod ta fordońską, ale widze, że coś na stronie robią cały czas.
Rybcia mapka wyżyn była niżej pod ta fordońską, ale widze, że coś na stronie robią cały czas.
reklama
Rybcia_21
Witam was Kochaniutkie już z Bydgoszczy.Od wczoraj wieczorem jesteśmy z niunią u babci.
Mi pasuje najbardziej Mc Donald's na Gdańskiej.
Mi pasuje najbardziej Mc Donald's na Gdańskiej.