reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

A może w tym klubie u Kubusia byśmy się spotkały albo w Famili Parku albo wypad do Mc Donald'a na Gdańskiej bo tam jest koncik do zabawy.Choć w weekend to tam jest pełno ludzi.
Ach naprawde w tej naszej Bydgoszczy nie ma gdzie się spotkać z dziećmi jak aura za oknem nie dopisuje.

reklama
To może rzeczywiście ustalmy wstępnie McDonald i Park Kochanowskiego, albo park przy Placu Wolności - to sa dwa miejsca blisko siebie i w razie niepogody mozna się schować a jak będzie ładnie to dzieci moga poszalec na placu zabaw.

Mi pasuje Mc Donald na Gdańskiej a jak będzie ładna pogoda to można zawsze iść do Parku przy Przy Placu Wolności.
Teraz pytanie czy będzie Izie pasowało i innym mamą.
A na jaką godzinę byśmy się umówiły?

Dzięki, że myslisz Rybcia o mnie, oczywiscie daleko, ale ja mam zawsze daleko bo mieszkam na końcu Bydgoszczy... :-D
Szkoda że w Galeri Pomorskiej nic nie ma fajnego,hmmm....
Jak ustalicie tak zrobimy i bedziemy ! O 14stej????

Iza niestety nic nie ma w Galerii Pomorskiej,aby iść z dziećmi posiedzieć.A szkoda bo byś miała bliżej.Kochaniutka a powiedz TY możesz dojechać do nas autobusem nr 94 czy nie??
Pytam dlatego żeby wiedzieć jak możesz dojechać bez przesiadać z Martynką.

A godzina 14 mi pasuje jak najbardziej.

Zńąłążłąćóś takiego GALERIA
Znacie ta pizzernie?
W Fordonie jest fajny kacik dla dzieciaczków, często tam sie z kolezankami spotykalam, wiem..pewnie dla was to tak daleko jak dla mnie ten Kochanowski :-D ale jest druga na wyzynach tylko wlasnie nie znam jej i nie wiemczy jest tam miejsce dla dzieciaczków. Moge zadzwonć i zapytać jak by wam pasowalo.

Hej, nieskromnie sie dopisuje, bo jednak zostajemy w Bydgoszczy :-D więc chętnie bym sie spotkała :-) mi gdańska i park pasują, bo np do family parku ciezko by mi bylo z dwójką dojechać. Przydałaby się taka kawiarnia dla mam :-)

Fajna ta pizzernia. Ja tam mogę dojechac, ale myslę, że zróbmy wtakim miejscu gdzie większośc będzie miała bliżej a reszta się dostosuje. Zreszta mam nadzieję, że spotkań będzie więcej i wypróbujemy różne miejsca :)

No właśnie przydałaby się taka kawiarnia z kącikiem zabaw dla dzieci.

Jeśli mogę się wtrącić to zapraszam do naszego centrum CZAR DZIECI. Sama chętnie was poznam... W soboty mamy do 14. 30 zajęcia, a potem można wynajmować salę na indywidualne potrzeby. Jest kuchnia, jest duża sala w której dzieci znajda to co lubią...

ale Miedzyń jako że to drugi koniec miasta, pewnie niektórym będzie za daleko.

Pozdrawiam,
Wioleta Gardzielewska.

Ps. co do miejsc dla rodzin z dzieckiem to powstaje ich coraz więcej... Jeśli jesteście zainteresowane szczegółami, to zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową Rodzic Działa! • akcja na rzecz rodziców i dzieci w Bydgoszczy
Powstała ona z inicjatywy społecznej, a sama akcja o tym samym tytule prężnie się rozwija i w najbliższym czasie dużo dobrego zrobi dla naszego miasta, m.in ma powstać upragniona kawiarnia z kącikiem dla dzieci :)

reklama
Czar dzieci myślę, że rzeczywiście Miedzyń to trochę daleko.
Dzięki za linka do strony. Bardzo ciekawa inicjatywa.

Ostatnia edycja:
Do góry