reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie mam - TROJMIASTO

reklama
Może gdzieś koło parkingu :) Ja tam sie nie orientuję, więc mi wszystko jedno ;)
Obawiam się tylko, że nam pogoda pokrzyżuje plany, bo jak będzie tak jak dzisiaj to trzeba będzie przełożyć, co?

nie no...musi być ciepło i bezdeszczowo:-)

a w sopocie są jakies parkingi?:-D hehe... kojarzę jeden koło kortów tenisowych ale tam zazwyczaj zapchane jest. Zapytam eMka gdzie najlepiej parkować (choć właśnie wydaje mi się że w pobliżu kościoła) i tam w okolicy się spotkamy:-)

a która godzina?

koleżanka odpada bo wniedziele mają rocznicę ślubu:-) ale następnym razem bardzo chętnie.

Tak na marginesie to wspomniała że znajoma jej męża otworzyła Cafe Bawialnia we Wrzeszczu na Partyzantów(miejsce dla mam i dzieci) :-) Może kiedyś się tam spotkamy? :-)

Co do miejsca to moze byc pod kosciołem,i tak zaparkowac trzeba gdzie indziej;) a ktora godzina Wam pasuje?przed obiadem czy po?

no mi w zasadzie też wsio ryba ale staram się posługiwać konkretami żebyśmy się w końcu umówiły:-D
My niedzielne obiady, jeśli jedziemy do teściów, mamy koło 13 :-D

reklama
Dla nas to jakieś 1,5h na dojazd, a Jasia kąpiemy tak po 19ej, więc przed 18 musimy już wracać.. może być 15 przy kościele :)

Futrzak my u mamy też obiad jemy o 13ej :D

Do góry