reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie mam - TROJMIASTO

ja jeszcze tak daleko z rozmową nie poszłam:-D i jeszcze nic nie wie o naszym chytrym planie poplotkowania we trójkę:-D

reklama
Mój mężu tylko spytał czy będą też faceci i się zgodził hahahaha
A na te ploty to żeby tylko nam się karmienia zgrały, bo będą nici z lodów ;p

ja mam problem z głowy bo M dostanie do kompletu butle z zapasem odciagnietym;) gorzej ze moje cycki moga bez odciagania nie wytrzymac dłuzej jak 4godz:(

Ja wezmę mieszankę na wszelki wypadek, ale nie mam problemu z wyciągnięciem cycka, zawsze można się zasłonić pieluszką :)
A dla Ciebie Oluś znajdziemy ustronne miejsce na odciąganie :) Ile to Ci tak schodzi??
Zresztą niewiadomo ile nasze maluchy wytrzymają i jak nam pogoda dopisze.. o to ostatnie mam największe obawy :/

Malinus zazwyczaj 20min wystarczy:) no pogoda tez mnie nurtuje bo chyba na boze ciało to zawsze troszke pada ale co potem to niepamietam;)

jaaaaaaaaaaaa nie wiadomo napisałam razem, ale siara dla filologa wstyd wstyd ;p chyba się odmóżdżam w chacie hahahahaha

Olka a kupiłaś może tą parasolkę z Mama i ja??

Ja już meżowi truję że chcę jechać nad morze i to na 3 dni bo jak tak blisko będziemy to szkoda nie pojechać. No i cos tam pobąkiwał że jeszcze pogadamy o tym hehe, w Gdańsku ma przyjaciela z czasów studiów i jak mu wspomniałam że przecież mogą się spotkać przy okazji to się ożywił więc może coś z tego wyjdzie:)

Super! A to by była ta niedziela, czy raczej wtorek?? Ja niestety tylko w niedzielę mogę, bo potem mężu w pracy w tygodniu..

reklama
Do góry