reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Skontaktowałam się z mysia,opowiedziałam jej szczególy spotkania i jesli uda jej się namówic męża to też się pisze na spotkanie:-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Blusia - ten biały murowany budynek to centralny punkt miejsca i imprezowy ? Tęcza wymiata ;-), skrzynka o pojemności fiolki na aromat do ciasta chwilowo wyczyszczona, a napewno wesoło będzie gdy Traschka zagra
_Angel_ - fajnie, że Mysia23 chętna , jeśli ma prawo jazdy to da sobie rady bez drugiej połowy, w sumie dość niedaleko macie jak sama pisałaś
Marta24 - rozumiem, że miotły nieodzowne Jeśli mogę jakoś pomóc to daj znać.
_Angel_ - fajnie, że Mysia23 chętna , jeśli ma prawo jazdy to da sobie rady bez drugiej połowy, w sumie dość niedaleko macie jak sama pisałaś
Marta24 - rozumiem, że miotły nieodzowne Jeśli mogę jakoś pomóc to daj znać.
Ja jadę sama, dlatego ze po pierwsze ktoś dorosły musi być pod ręka w domu bo nie moge zostawić mojej mamy na całe trzy dni samej; po drugie jechać z dwójka dzieci sama to chyba mi sie za bardzo nieusmiecha... . A w tym wszystkim jest jeszcze ukryty mój podstep bo jeśli M i Mlody dadzą sobie rade z maluchami przez trzy dni to ja w maju polece do Kuwejtu do mojej przyjaciółki na tydzień. Wiec jeśli Wam nie będzie przeszkadzało ze bede sama to ja jak najbardziej sie pisze.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
My wstępnie we trójkę, tzn dwie osoby dorosłe i Julcia
reklama
Podziel się: