reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ja też się wstępnie pisze :) wiadomo że nigdy nie wiadomo co wyskoczy ale ja jestem za i zrobię wszystko zeby z Wami się spotkać :)

reklama
eee....kuurde chce jechac jeszcze pogadam z M ale mam pytania

rozumiem ze za benka nie place czyli 3 dni po 35 - 240 (ja i m)
jedzonko we wlasnym zakresie ?
czy maja lozeczka dla dzieci lub chociaz duze łozka?

mam nadzieje ze nie bedzie za zimno

trasia - ty jak chcesz tam dojechac?

i wg moich obliczen z Krakowa wychodzi

nocleg 2 dorosle jeden dzieciak - 240
paliwo w dwie strony (diesel) 330 (450 km)
jedzonko - ok 100 zł

670 zł - nie tak zle tylko trzeba juz zaczac zbierac bo bedziemy tylko na jednej pensji :angry:

Dziewczyny w razie czego to i ja służę samochodem na trasie konin ślesin :) i ja i Tomek jeździmy więc nie będzie problemu :)
Setana no właśnie... piesa... muszę powiedzieć Tomka siostrze że się do nas przeprowadza na weekend :)

reklama
Ironia, dwie doby :) Więc jeszcze taniej.
A co do łóżeczek to moje dane mogą być przestarzałe, ale wtedy nie mieli. W zasadzie wszyscy mieliśmy swoje ;) Chyba najlepiej dowiedzieć się u źródła ;)

Forever, my się piszemy w czwórkę. I w związku z tym mam pytanie, czy za Jasia jak za osobę dorosłą (będzie miał 4 lata)?

Dubeltówka, cieszę się, że mój Jasiek będzie miał towarzystwo :) Mam nadzieję, że więcej podwójnych mamusiek się zdecyduje :)

Dziewczyny obawiam się, że będziemy musiały wpłacić zaliczkę (bezzwrotną) i zdecydowanie szybciej niż miesiąc przed planowanym zlotem. No chyba, że Forever siłą perswazji uda się załatwić inaczej ;)

Do góry