reklama
eee....kuurde chce jechac jeszcze pogadam z M ale mam pytania
rozumiem ze za benka nie place czyli 3 dni po 35 - 240 (ja i m)
jedzonko we wlasnym zakresie ?
czy maja lozeczka dla dzieci lub chociaz duze łozka?
mam nadzieje ze nie bedzie za zimno
trasia - ty jak chcesz tam dojechac?
rozumiem ze za benka nie place czyli 3 dni po 35 - 240 (ja i m)
jedzonko we wlasnym zakresie ?
czy maja lozeczka dla dzieci lub chociaz duze łozka?
mam nadzieje ze nie bedzie za zimno
trasia - ty jak chcesz tam dojechac?
i wg moich obliczen z Krakowa wychodzi
nocleg 2 dorosle jeden dzieciak - 240
paliwo w dwie strony (diesel) 330 (450 km)
jedzonko - ok 100 zł
670 zł - nie tak zle tylko trzeba juz zaczac zbierac bo bedziemy tylko na jednej pensji
nocleg 2 dorosle jeden dzieciak - 240
paliwo w dwie strony (diesel) 330 (450 km)
jedzonko - ok 100 zł
670 zł - nie tak zle tylko trzeba juz zaczac zbierac bo bedziemy tylko na jednej pensji
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dzięki Karolina, to ja też się piszę:-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny w razie czego to i ja służę samochodem na trasie konin ślesin i ja i Tomek jeździmy więc nie będzie problemu
Setana no właśnie... piesa... muszę powiedzieć Tomka siostrze że się do nas przeprowadza na weekend
Setana no właśnie... piesa... muszę powiedzieć Tomka siostrze że się do nas przeprowadza na weekend
reklama
Ironia, dwie doby Więc jeszcze taniej.
A co do łóżeczek to moje dane mogą być przestarzałe, ale wtedy nie mieli. W zasadzie wszyscy mieliśmy swoje Chyba najlepiej dowiedzieć się u źródła
Forever, my się piszemy w czwórkę. I w związku z tym mam pytanie, czy za Jasia jak za osobę dorosłą (będzie miał 4 lata)?
Dubeltówka, cieszę się, że mój Jasiek będzie miał towarzystwo Mam nadzieję, że więcej podwójnych mamusiek się zdecyduje
Dziewczyny obawiam się, że będziemy musiały wpłacić zaliczkę (bezzwrotną) i zdecydowanie szybciej niż miesiąc przed planowanym zlotem. No chyba, że Forever siłą perswazji uda się załatwić inaczej
A co do łóżeczek to moje dane mogą być przestarzałe, ale wtedy nie mieli. W zasadzie wszyscy mieliśmy swoje Chyba najlepiej dowiedzieć się u źródła
Forever, my się piszemy w czwórkę. I w związku z tym mam pytanie, czy za Jasia jak za osobę dorosłą (będzie miał 4 lata)?
Dubeltówka, cieszę się, że mój Jasiek będzie miał towarzystwo Mam nadzieję, że więcej podwójnych mamusiek się zdecyduje
Dziewczyny obawiam się, że będziemy musiały wpłacić zaliczkę (bezzwrotną) i zdecydowanie szybciej niż miesiąc przed planowanym zlotem. No chyba, że Forever siłą perswazji uda się załatwić inaczej
Podziel się: