reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ja też się wstępnie pisze :) wiadomo że nigdy nie wiadomo co wyskoczy ale ja jestem za i zrobię wszystko zeby z Wami się spotkać :)

reklama
eee....kuurde chce jechac jeszcze pogadam z M ale mam pytania

rozumiem ze za benka nie place czyli 3 dni po 35 - 240 (ja i m)
jedzonko we wlasnym zakresie ?
czy maja lozeczka dla dzieci lub chociaz duze łozka?

mam nadzieje ze nie bedzie za zimno

trasia - ty jak chcesz tam dojechac?

i wg moich obliczen z Krakowa wychodzi

nocleg 2 dorosle jeden dzieciak - 240
paliwo w dwie strony (diesel) 330 (450 km)
jedzonko - ok 100 zł

670 zł - nie tak zle tylko trzeba juz zaczac zbierac bo bedziemy tylko na jednej pensji :angry:

Dziewczyny w razie czego to i ja służę samochodem na trasie konin ślesin :) i ja i Tomek jeździmy więc nie będzie problemu :)
Setana no właśnie... piesa... muszę powiedzieć Tomka siostrze że się do nas przeprowadza na weekend :)

reklama
Ironia, dwie doby :) Więc jeszcze taniej.
A co do łóżeczek to moje dane mogą być przestarzałe, ale wtedy nie mieli. W zasadzie wszyscy mieliśmy swoje ;) Chyba najlepiej dowiedzieć się u źródła ;)

Forever, my się piszemy w czwórkę. I w związku z tym mam pytanie, czy za Jasia jak za osobę dorosłą (będzie miał 4 lata)?

Dubeltówka, cieszę się, że mój Jasiek będzie miał towarzystwo :) Mam nadzieję, że więcej podwójnych mamusiek się zdecyduje :)

Dziewczyny obawiam się, że będziemy musiały wpłacić zaliczkę (bezzwrotną) i zdecydowanie szybciej niż miesiąc przed planowanym zlotem. No chyba, że Forever siłą perswazji uda się załatwić inaczej ;)

Do góry