reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

My wstępnie tez sie piszemy,w trójkę bo ja niestety nie mam prawka.Jeszcze musze pogadac z M:)Już się ciesze na to spotkanie.Mysia jest z moich okolic i na początku pisała się na to spotkanie ale nie mogę się z nią skontaktować....

reklama
Mrsmoon - w ile głów ( większych i mniejszych ) ? :-)
Misialina - jak fajnie, pytanie takież same jak do Mrsmoon :happy:
Ironia - Blusia mnie wyręczyła informacją, że to dwie noce będą. :tak: A co do jedzonka to myślę tak, że śniadaniowo niech się każda ogarnie sama a grillowo to bliżej terminu dokonamy podziału i ustaleń która co by mogła przywieźć aby nie wcinać samej karkówki tudzież białej kiełbasy na ten przykład. No i aby sałatki były - na miejscowy sklepik raczej bym zbytnio nie liczyła.
Setana - maila poproszę na priv
Blusia - dowiem się o łóżeczka, wątpię wszakże aby mieli dla wszystkich :-) Dopytam również jak są liczone mniejsze, ale nie najmniejsze głowy :-p Co do zaliczki to myślę, że symbolicznie np. po 10 czy 20 zł od osoby dobrze by było wpłacić, aby Pani się czuła z nami związana na ten termin :blink: A reszta najlepiej na miejscu. A jak były gdy Ty tam byłaś ? I jeszcze spożywczo - czy tam jest lodówka, sztućce, talerze, miski ( na sałatki ) ?
Traschka - zdecydowanie domagam się wyznaczenia składki na materiały do robótek ręcznych. :evil: Sępiarstwo to bardzo brzydka cecha.

Ostatnia edycja:
Kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy trochę lata, może nam się trafi lato:-)
A co do odległości to ja będę miała chyba najdalej ok 500km:angry: ale damy radę nie takie odległości się pokonywało:tak:

Ironia ja jadę z mężem i Marysią autem. Niestety nie mogę ci zaproponować, że was weźmiemy bo nie zmieścimy się wszyscy:zawstydzona/y:

Forever zamiast składki kupicie mi na miejscu piwko. Jak tak dale pójdzie to w kwietniu karmić już nie będę zatem piwko wypiję chętnie:)

Ironia, _Angel_ - powiedzcie swoim Chłopom, że z Wawy do Wilna jest dalej ( byłam i do kierowania i od cycowania :-p) i ja jechałam gdy prognozy były paskudne ( początek października ).
Traschka - posiłki w płynie będziesz przyjmować :happy2: Jakieś piwne preferencje ?

reklama
Forever, w domku (tym murowanych białym), była lodówka, kuchenka, jakieś sztućce, garnki, jakąś miskę też się uświadczyło. Wiadomo, że nie jakaś rewelacja, po prostu podstawowe rzeczy. U nas dziewczyny poprzywoziły w miskach warzywa, owoce, a potem wykorzystaliśmy do sałatek właśnie.

Ironia, powiedz M. że my pierwszy zlot mieliśmy jak maluszki miały 4 miesiące :) I też pod Konin jechaliśmy ;)

Co do pogody. Faktycznie kwiecień może być jeszcze zimny, ale powiem Wam, że my zlot mieliśmy w czerwcu i pogoda też rewelacyjna nie była.Chodziliśmy w długich rękawach i spodniach. Na dodatek zaczęło padać, więc w sobotę żeby jakoś zorganizować czas dzieciakom pojechaliśmy na salę zabaw.

Trasia, coś czuję, że będzie wesoło ;)

Do góry