reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Traschka - posiłki w płynie będziesz przyjmować :happy2: Jakieś piwne preferencje ?

forever po takim okresie posuchy zadowoli mnie cokolwiek:) Najbardziej lubię czeskie ciemne piwka, ale moje ukochane cerny kozel raczej trudno będzie dostać w te wiosce do której jedziemy:)

haha, mam skrzypce brać?? Marysia płacze jak gram więc nie wiem czy to dobry pomysł:) Ale jak ktoś ma gitarę to ja chętnie podegram do piosenek!

Blusia hehe, a więc zlot będzie w tym samym miejscu co marcówki? to już się nie dziwię dlaczego babka ma takie obłożenie!

hehe my mamy 2 gitary, M. gra akustyka i klasyka mozemy je zabrać :-)

Trasia kozla sie da załatwić :-) nie pamiętasz ze ja mam do Czech 10 km ;-):-D

Trasia to ja Wam mogę pofałszować..hehe...a o piwko się nie martw...też mam nadzieję na jakieś małe co nieco...ale obawiam się że po tak długiej przewie mogłoby się to dla nas źle skończyć :p

reklama
Do góry