reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Forever, masz przeładowaną skrzynkę, nie mogę Ci wysłać pw ;)

Dziewczyny może któraś ze zdolnościami plastycznymi się podejmie? :)

IMG_8203.jpg

Blusia - ten biały murowany budynek to centralny punkt miejsca i imprezowy ? Tęcza wymiata ;-), skrzynka o pojemności fiolki na aromat do ciasta :eek: chwilowo wyczyszczona, a napewno wesoło będzie gdy Traschka zagra :-p
_Angel_ - fajnie, że Mysia23 chętna :tak:, jeśli ma prawo jazdy to da sobie rady bez drugiej połowy, w sumie dość niedaleko macie jak sama pisałaś
Marta24 - rozumiem, że miotły nieodzowne :happy2: Jeśli mogę jakoś pomóc to daj znać.

Ja jadę sama, dlatego ze po pierwsze ktoś dorosły musi być pod ręka w domu bo nie moge zostawić mojej mamy na całe trzy dni samej; po drugie jechać z dwójka dzieci sama to chyba mi sie za bardzo nieusmiecha... . A w tym wszystkim jest jeszcze ukryty mój podstep bo jeśli M i Mlody dadzą sobie rade z maluchami przez trzy dni to ja w maju polece do Kuwejtu do mojej przyjaciółki na tydzień. Wiec jeśli Wam nie będzie przeszkadzało ze bede sama to ja jak najbardziej sie pisze.

reklama
Do góry