reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

No dziewczyny bez przesady z tym niewstawaniem....:-p Kati83 - rozumiem, że masz minivana albo co najmniej kombi. :-D Czeskie dobre ale litewskie lepsze - nawet nie wchodziłam do sklepu aby nie kusiło gdy byłam teraz. No mnie na piwo knajpianej roboty - ze 3 łyki może wypiłam - namówiła usilnie wręcz, Mama Taty Młodej ostatnio w Wilnie :happy2: Młoda przeżyła :tak:Mi tam kufel a maksymalnie dwa wystarczą - swoją wannę już wypiłam ;-)- więc rano mogę robić śniadanie :blink:

reklama
Kurde, czuję, że będzie bosko:-) I jak jeszcze forever zrobi śniadanie to już w ogóle:-):-):-) Ja po takiej przerwie po jednym będę jak po całej wannie forever, zresztą ja typ ekonomiczny- niewiele mi potrzeba żeby się ubzdryngolić:tak::-)

No ale nikt nie przebije mojego kolegi - jemu jeden kieliszek wina wystarczył do pełnego odlotu :tak: A co do śniadania - nie wiem co na to Młoda - to b. zajmujące acz urocze dziewcze :-p

Forever potwierdzam, że litewskie piwo wymiata, podobnie jak uważam że ukraińska wódka jest the best:cool2:
Z tym kieliszkiem wina to nie byłabym taka pewna czy to rekord, ja myślę, że potakim czasie życia w całkowitej abstynencji mnie mogłoby wystarczyć mniej... zwłaszcza, że nigdy nie miałam najmocniejszej głowy;-)

reklama
Do góry