reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
My też się piszemy :)

Forever normalnie to powiedziałabym że należy Ci się piwo za zaangażowanie i organizację (i to nie jedno :)) ale jako matka karmiąca do matki karmiącej powinnam chyba powiedzieć że soczek :-)

forever serio swietna robota. "soczek" ci za to:-) moj maz oczywiscie chetny jechac i ja tez podjarana, ale boje sie zdeydowac, jakby nie bylo troche kasy pojdzie a na razie balansujemy na granicy przezycia do pierwszego:no:,chocmam nadzieje ze niedlugo juz sie ustabilizuje to wszytsko. mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac:crazy:

cholerka ja tez bym chetnie kasa juz lepiej tu brzmi...tylko musze obczaic kiedy uzynka ma slub.. znajac nasze szczescie wlasnie bedzie miala wtedy eh... ile dni jeszcze mamy zeby sie okreslic ?

z tym określeniem się to chyba przesada, że trzeba tak całkiem teraz. Ja bym teraz zrobiła z grubsza listę podając babce przedział, że będzie osób od... do ... i powiedziałą, że dokłądną ilość podamy miesiąc wcześniej. Przecież to kupa czasu i nie wiadomo co komu wyskoczy. Ci którzy nie mogli jechać nagle będą mogli i na odwrót. A nie wierzę, że babka ma w kwietniu taki ruch w domkach, że musi już dzis wiedzieć ile ich rezerwować:)

z tym określeniem się to chyba przesada, że trzeba tak całkiem teraz. Ja bym teraz zrobiła z grubsza listę podając babce przedział, że będzie osób od... do ... i powiedziałą, że dokłądną ilość podamy miesiąc wcześniej. Przecież to kupa czasu i nie wiadomo co komu wyskoczy. Ci którzy nie mogli jechać nagle będą mogli i na odwrót. A nie wierzę, że babka ma w kwietniu taki ruch w domkach, że musi już dzis wiedzieć ile ich rezerwować:)

w sumie racja:)

Madzioolka, Marta24 - jeśli soczek to wyciskany :-), jakoś chemia w kartonie mi coraz mniej smakuje ( teraz wogóle jej nie pijam ), zdecydowanie wolę piwo - może na... kolejnym zjeździe, lubelskie, niepasteryzowane ;-)
Traschka - babka mówiła, że jakaś firma przyjeżdża do niej stale, nie chciałabym doprowadzić do sytuacji, iż Któraś będzie chciał a nie będzie już miejsc. W sumie i tak umówię się z nią na jakąś tolerancję, ale żeby nagle z 30 osób nie zrobiło się 50. I żeby można było się ogarnąć ile jakich pokoi potrzebujemy. A poza tym jak lubię mieć wszystko zaplanowane :tak: Jeszcze tyle jest rzeczy do skoordynowania :-p - zakupy ( miejscowy sklepik może nie mieć dostatecznego i odpowiedniego zaopatrzenia grillowego ), stroje.
Chcę zadzwonić i powiedzieć ile nas będzie w przyszły piątek 04.11.
A temacie "strojów organizacyjnych" :happy: bardzo podoba mi się to GAP OLD NAVY KOSZULA LNIANA NOWA M (1886775270) - Aukcje internetowe Allegro, na mnie niestety za duża będzie. :-(

U mnie oczywiści kwestia dojazdu bo pociąg do konina jest z przesiadką, ale będę z mamą więc nie będzie tak źle, ale z Konina do tego Ślesina jest 20 km i nie wiem ile kosztowałaby taxi, wiem że Karolcia chętna nas podwieźć, ale czy to nie będzie za daleko, nie chcę nikogo wykorzystywać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry