reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

confi - pysznie, smakowicie i w sam raz:tak:, mniam......mniam:-D dla mnie makaron ze szpinakiem i ryba po grecku to dania 1 klasa:tak:. Ja zajmę się ciastami i zimna przekąską. Wstępnie mój M dał się namówić na przejażdżkę do Gdańska więc zawiezie mnie z Gosią a Z Gabą uda się na wycieczkę, kino itp. więc upiekę 2 blachy ciasta, myślę, ze jedno z kremem, galaretka i owocami a drugie szarlotka albo pleśniak.
ankzoc - to masz kawałek!!!! Skorzystaj z pomocy AgI:tak:.

No superaśnie!!! To 27 marca wielki dzień :-). To Dami będzie jedyny facet???:happy2:

reklama
O Bosze będziecie jeść szpinak u Confi-bllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a tak na poważnie to fajnie się zorganizowałyście.

bohaciefka- już nie mogę się doczekać, pewnie, że chętnie skorzystam z pomocy Agi :), tylko jeszcze kwestia ustalenia godzin, bo muszę jakieś pociągi wyszukać

monika1977- szpinak- pycha............. ja też się cieszę, że się zorganizowałyśmy

bohaciefka- już nie mogę się doczekać, pewnie, że chętnie skorzystam z pomocy Agi :), tylko jeszcze kwestia ustalenia godzin, bo muszę jakieś pociągi wyszukać

monika1977- szpinak- pycha............. ja też się cieszę, że się zorganizowałyśmy
:-)super...tylko Aniu jakim wózkiem będziesz? czy wejdzie do meganki po złożeniu? prześlij mi wymiary po złożeniu....a jak będzie problem to ostatecznie spotkam się z Ania na dworcu i pojedziemy tramwajem:tak:
Jedzenia będzie jak na kilkudniowa bibke...ja wezmę napoje zimne...może owoce...chyba ze cos jeszcze Wam przyjdzie do głowy

aga- wymiary wózka po złożeniu: 35x90 cm , mojemu teściowi do renault talia wszedł bez problemu, więc myślę, że do meganki tez się zmieści

Aniu z ciekawości zajrzałam na stronę PKP zobaczyć jak tam pociąg od Ciebie wygląda i nie ma tego za dużo. Musiałabyś jechać z Kwidzyna o 9.44 tym Waszym autobusem na szynach :tak:
o 10.20 byłabyś w Malborku a stamtąd masz osobówkę o 10.28 więc sporo czasu aby się przesiąść...w Gdańsku bodajże będziesz ok 12 z kawałkiem. Ja proponuję by się do Ciebie dostosować i umówić się u mnie na 12.30 - 13,00 co wy na to? Każdy będzie miał czas by dotrzeć :tak:

Bohaciefko a kto tyle zje???? :szok:
Kobieto nie rób sobie tyle pracy , moim zdaniem wystarczy jedna blacha ciasta :tak:
Będzie Twoje ciasto, sałatka, rybka, makaron i dwa sosy, jakieś przekąski, ciastka, owoce, napoje ....
w zupełności starczy :tak:

Moniq, Mamstud kochane odezwijcie się :sorry2:

tak sobie czytam na temat spotkania u Confi - i skręca mnie z zazdrości, że się w tak duzym gronie spotkacie:sorry2::zawstydzona/y::sorry2:. Ale ... cieszę się bardzo, ze tak expresowo Wam ta organizacja wyszła :tak::-)

Ja i Kasia jedziemy w niedzielę (21.03) do Wrocławia na spotkanie mam z Dolnego Śląska.
Mamy już zarezerwowany lokal GALERIA - Maybe Baby. Ogólnie będzie ok. 13-14 mam z 12-13 dzieci.. no i będzie dwóch samców (w tym Marczo:-D). Jestem przeciekawa tego spotkanka:happy2:
Dziewczynki ze Śląska - może dołączycie do nas?? Jeszcze nie jest za późno aby się dopisać.

Aguś no ja niestety w pracy... zresztą wcześniej już pisałam, że pracuję każdy weekend do końca kwietnia - z małą przerwą na święta...

confi - czas spotkania dośc dobry, niestety ja mogę sie spóźnić bo Gosia zasypia o 10 i śpi 2,5 h więc byłabym między 13 a 14. Czy będzie to problem??? OK, upiekę 1 blachę albo 2 mniejsze:-) i sałatkę.

Mamstud ma awarie komputera, jak tylko będzie zdatny do użytku to napisze.

reklama
Do góry