reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

Dziewczyny mam pytanko, chciałąbym zaprosić na nasze spotkanie moją dobrą koleżankę , która jest w ciąży, ma termin na sierpień i jest głodna wiedzy. Dziewczyna jest bardzo ok tylko chciałam spytać czy miałybyście coś przeciwko by przyszła do nas ( mieszka trzy bloki ode mnie) i podowiadywała się tego czego by chciała? Stwierdziła ze taki zbiór mamuś to dla niej kompendium wiedzy na ten temat i byłaby bardzo chętna by do nas dołączyć...

reklama
asiu mi nie przeszkadza, a ty jesteś organizatorką i to twoje mieszkano, więc jesli ty chcesz, to myśle, że dziewczyny nie będą robić problemu

Confi ja nie mam nic przeciwko, chętnie poznam nową osóbkę, a w dodatku 2 w 1 :-)

A wiadomo czy moniq będzie?

Ja już się nie mogę doczekać :-)

Fajnie ,że Wam nie przeszkadza :-) to na prawdę sympatyczna osoba.
Mamstud ja też nie mogę się doczekać ;-) a co do Moniq...to jak z nią rozmawiałam to mówiła ,że bardzo chce. Więc myślę ,że dalsze nagabywanie nie ma sensu, niech się dziewczę skupi na egzaminie który ma jutro. Ja jej powiedziałam ,że nie ma opcji by jej nie było więc mam nadzieję ,że weźmie to sobie do serca i przyjedzie ;-)

Ja już dziś będę robić zakupy i częściowo przygotowywać się na sobotę bo jutro jestem cały dzień w pracy a nie chcę zostawiać wszystkiego na dzień spotkania , bo zamiast wypoczętej i uśmiechniętej Confi zastaniecie styraną i spoconą kurę domową :-D:-D:-D

Chciałam tylko napisać ,że spotkanie Mam Majowych w Gdańsku odbędzie się w komplecie :-)
Bardzo się cieszę. Mam też dla Was małą niespodziankę , o której powiem Wam na miejscu ... kto ma aparat niech zabiera, dobrych ujęć nigdy za wiele ;-)

Gdyby któraś mamusia przeoczyła mojego posta na wątku mam majowych to napisze i tu:sorry2:.
Proponuję spotkanie mam ze śląska(i nie tylko) 24 kwietnia idąc śladem Confi-u mnie w domu:-).
Nocleg znajdzie sie dla 2-3 mam przyjezdnych gdyby takie zechciały zaszczycić mnie swoja obecnością.

reklama
Do góry