reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

confi - czas spotkania dośc dobry, niestety ja mogę sie spóźnić bo Gosia zasypia o 10 i śpi 2,5 h więc byłabym między 13 a 14. Czy będzie to problem??? OK, upiekę 1 blachę albo 2 mniejsze:-) i sałatkę.

Mamstud ma awarie komputera, jak tylko będzie zdatny do użytku to napisze.

No pewnie ,że nie będzie zadnego problemu . Jakby się udało to przyjedz wcześniej a jak nie to będziemy czekać .
A pytałaś Mamstud czy będzie na naszym spotkaniu? Jak masz z nią kontakt to powiedz ,że nam zależy na jej obecności

asiu własnie myslałam tez o tym pociągu :-) także mi pasuje :-)
Super Aniu, to jesteśmy umówione :tak:
Mój M zadeklarował się ,że w przeddzień wytrzepie nasz dywan by dzieciaczki miały jak najmniejszy kontakt z psimi kłakami. I tak do końca nie da się uniknąć tego ale zrobimy wszystko b y było to jak najmniej odczuwalne :tak:
Ja już się denerwuję i na pewno w sobotę wstanę wcześnie by niczego nie zapomnieć, tym bardziej ,że w piątek nic nie zrobię bo pracuję.

reklama

Mój M zadeklarował się ,że w przeddzień wytrzepie nasz dywan by dzieciaczki miały jak najmniejszy kontakt z psimi kłakami. I tak do końca nie da się uniknąć tego ale zrobimy wszystko b y było to jak najmniej odczuwalne :tak:
Ja już się denerwuję i na pewno w sobotę wstanę wcześnie by niczego nie zapomnieć, tym bardziej ,że w piątek nic nie zrobię bo pracuję.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego spotkania!!
Pisałam do Confi, że niestety, mi ten termin nie pasuje:-:)-(.
W sobotę wieczorem mam bardzo ważny koncert w Grudziądzu ( w Muzeum), ale muszę tam już jechać w czwartek, bo w czwartek mam próbę, a w piątek jeszcze jeden koncert poza Grudziądzem.
Nie macie pojęcia, jak strasznie żałuję, że mnie z Wami nie będzie:no:....

witajcie Kobity...

spotkanie babyboomowe bylo suuuper:-):-):-):-):-):-):-):-):-)!!! wiecej Wam dzisiaj nie napiszę ... bo padam :zawstydzona/y::-:)-:)-(- jutro z Kasią napiszemy Wam coś wiecej (jak będziecie grzeczne rzecz jasna ;-):-D)

buziole

Witam.
Jak już Aga pisała spotkanie było udane:tak:.Ja z małymi przeszkodami ale udało Mi się dojechać.Zdjęć niestety nie wkleję bo mam beznadziejne,cały czas latałam za synkiem i nie miałam czasu na fotki,ale Aga ma to wklei.Spotkanie trwało około 2 h ,było około 10 mam ale dokładnie nie liczyłam,od kobiety w ciąży po mam z 2 i pół letnim dzieckiem.
Owa Bastylia to bardzo miła babka i Ona robiła dużo zdjęć, pewnie gdzieś się znajdą na forum.Jest chętna na organizowanie więcej takich spotkań:tak:.
Spotkanie prowadziła właścicielka klubu i odpowiadała na wszystkie nurtujące pytania.
Trochę mało czasu na rozmowę z innymi mamami, ale dzieciaczki po 2 h były już trochę zmęczone i trzeba było kończyć spotkanie.

Witajcie Kobitki :-)

Witam.
Jak już Aga pisała spotkanie było udane:tak:.Ja z małymi przeszkodami ale udało Mi się dojechać.Zdjęć niestety nie wkleję bo mam beznadziejne,cały czas latałam za synkiem i nie miałam czasu na fotki,ale Aga ma to wklei.Spotkanie trwało około 2 h ,było około 10 mam ale dokładnie nie liczyłam,od kobiety w ciąży po mam z 2 i pół letnim dzieckiem.
Owa Bastylia to bardzo miła babka i Ona robiła dużo zdjęć, pewnie gdzieś się znajdą na forum.Jest chętna na organizowanie więcej takich spotkań:tak:.
Spotkanie prowadziła właścicielka klubu i odpowiadała na wszystkie nurtujące pytania.
Trochę mało czasu na rozmowę z innymi mamami, ale dzieciaczki po 2 h były już trochę zmęczone i trzeba było kończyć spotkanie.

Bestyja - Kochanie - to była Bestyja :tak::-)

Powiem Wam, ze były fajne tematy, od cech motorycznych (rozwoju i kształtowania), po nocniki, pasty do zebów, buty, noszenie maleńkich dzieciaczków, wiązania chust, itd... W sumie na każde bytanie była odpowiedź.

Lokal był extra - każde dziecko czuło się tam suuper :tak::-)

Ostatnia edycja:

Kasia, zmieniłaś avatorek, fajny :tak: ciesze się że niedzielny wypad się udał :tak: o jaką fajną koszulkę dostał Filipek :tak: ja też taką chcę :cool2:;-)

aga, no to teraz będę Was (Ciebie i Kasię) molestować pytaniami ze spotkania :sorry2::-p
p.s. ejjj w avaotrku jest Jaga? bo jakaś taka niepodobna do siebie :sorry2::zawstydzona/y:;-)

więc tak - zaczne od nocnika. Od kiedy można zacząć?
jakie pasty do zębów?
buty?... temat rzeka....jakie?
(to moje pytanie wraz z odpowiedziami może przenieś do odpowiedniego tematu, oki?)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Barmanko już Ci odpowiadam:
-nocnik to najlepsza odpowiedź o jakiej słyszałam"To Wasze dziecko i Wasza decyzja,nie ma takiego czegoś jak czas na nocnik,indywidualna decyzja-oby nie nocnik grający bo nic nie daje:sorry2:"
-pasta do zębów bez fluoru-jest taka dostępna w aptece nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:
-buty,sztywna pięta zginające się przody,po domu często na bosaka
Teraz możesz przenieść:-D

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego spotkania!!
Pisałam do Confi, że niestety, mi ten termin nie pasuje:-:)-(.
W sobotę wieczorem mam bardzo ważny koncert w Grudziądzu ( w Muzeum), ale muszę tam już jechać w czwartek, bo w czwartek mam próbę, a w piątek jeszcze jeden koncert poza Grudziądzem.
Nie macie pojęcia, jak strasznie żałuję, że mnie z Wami nie będzie:no:....
Gosiu, my też żałujemy,że Was zabraknie...ale nie ma tego złego, następnym razem na pewno zasilisz nasze szeregi :tak:

Dziewczyny z Pomorza, dziś zameldowała się Mamstud...przybędzie z Gabi na spotkanie z nami...także Moniq kochana, Ty właściwie nie masz już wyjścia i MUSISZ być...:tak::tak::tak:

reklama
Do góry