reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

reklama
hello, ja w końcu dorwałam się do kompa . Mam dziś masę pracy jak na złość.
Co do propozycji Bohaciefki to sam zamysł świetny tylko niestety za daleko.Bynajmniej jak dla mnie. Ania też będzie miała problem z dotarciem. A chyba nikt nie będzie jechał ciężarówką by zabrać nas z torbami , fotelikami itp...
Mój M będzie w pracy więc ja nie mam transportu.
Powiem Wam ,że wpadłam na pomysł by ulokować się w McDonaldzie gdzie jest plac zabaw w środku...jednak niestety jedyna placówka z tego typu przybytkiem jest właśnie remontowana:baffled:
jak na złość. A byłoby super bo byłybyśmy tam same...to pomieszczenie jest zamknięte...z resztą, chyba każda wie jak wygląda plac zabaw w McDonaldzie.
Ja bym optowała jednak za Gdańskiem...wiecie...tak sobie obliczałam możliwości i jeśli nawet pojawiłyby się wszystkie to być może udałoby mi się pomieścić Was u siebie :sorry2:
Miejsce do siedzenia jest...dla dzieci do zabawy również, sprawa do przedyskutowania .
No chyba ,że jest ktoś kto zabierze mnie i Anię...
Kto jest zmotoryzowany i chętny?
Moniq? Jak Ty wyglądasz z transportem? A Mamstud? Zapowiadałaś się i co?
Piszcie i zobaczymy co z tego wyjdzie.
A czy ten termin ...27 marca Wam wszystkim pasuje?

AgA - nie wycofuję propozycji, damy radę:tak:.
Barmanka - mój M uwielbia owoce morza i zapewne by został aby nimi się rozkoszować w towarzystwie tylu kobiet:-D.

Rozumiem kłopoty natury transportowej ale propozycję nadal podtrzymuję. Piszcie, może jednak się uda spotkanie u mnie.

Mi pasuje 27 w sumie :)
i co dalej??
No własnie ...co dalej.
Uzgodniłysmy juz ,że termin pasuje
jednak z dojazdem jest kłopot. Wczoraj rozmawiałam z AgĄ i ona także nie będzie jechała autem bo to za daleko. Tak więc sa przynajmniej trzy osoby bez mozliwości dojazdu na miejsce ( mówię o Wejherowie)
ja już wcześniej napisałam ,ale nikt mi nie odpisał...że może to spotkanie odbyć się u mnie...zmieścić się zmieścimy a mieszkam dużo bliżej i można dojechac do mnie komunikacją miejską. Jedyna prośba do osób zmotoryzowanych byłaby taka by nie zabierały wózków ze sobą:sorry2: te które musza to biorę te które nie muszą to niech nie biora bo wózki się nie zmieszczą ( mój pies zastrajkuje :-D)
Co o tym sadzicie?
Bohaciefko czy Tobie ewentualny dojazd do Gdańska sprawiłby trudność? Sama widzisz ,że ciężko będzie skorzystać z Twojej propozycji bo jednak to za daleko dla sporej części osób :-(
Może jak będzie cieplej to będzie to wyglądało inaczej.Napisz co o tym sadzisz :tak:

Lista chętnych dla przypomnienia...proszę potwierdzić obecnośc dobrze? :sorry2:
1.AgA i Zosia
2. Ankzoc i Majka
3. Bohaciefka i Małgosia
4 Confi i Damianek
5. Mamstud i Gaba
6. Moniqsan i Lilianka

to na razie te które się zgłosiły.
Jak już potwierdzą wszyskie chętne to ustalimy godzinę i ewentualnie to co każda mogłaby przywieźć...:-)

confi- Asiu, ja jak już pisałam wyżej jestem chętna i jesli dla Ciebie to nie problem, to miłoby było spotkać się u Ciebie, ja wózek będę musiała wziąśc bo będę jechać pociągiem, najwyżej się umówimy to wyszłabyś po mnie na dworzec co???

ankzoc - a skąd będziesz dojeżdżać do Gdańska? Ja raczej też pociągiem, chociaż może M zawiezie mnie i Gosię do Gdańska a sam z Gabą zrobi wycieczkę po Gdańsku lub pójdzie do kina wiec ja dojadę do Gdańska.

confi - dokładnie to gdzie do Ciebie? Podaj mi na priv swój adres.

Ja upiekę blachę ciasta i zrobię sałatkę makaronową na zimno.

No i co Ślązaczki (górne i dolne)??? Pomorzanki się zorganizowały, a my??? Jeśli, któreś są chętne to ja również mogę zaprosić do siebie... oczywiście w tygodniu... to jak są jakieś chętne na popołudniową herbatkę np. w jakąś środę???

reklama
Do góry