reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

moniqsan, aga- widzę, że jednak znajdują się zwolenniczki spotkania majówek , bardzo mnie to cieszy. Moja Maja też zaliczyła kulkolandię mając pół roczku i było fajnie, link podałam wyżej w poście do agi.

fajnie by tez było spotkać się w trochę cieplejszym miesiącu mam tu na mysli np kwiecin, poszłybysmy na spacerek na morze............. ale by było fajnie.

reklama
Edward - Centrum Zabaw Twórczych w Gdańsku
Ogród Pozytywnej Energii to specjalnie wydzielona przestrzeń do zabawy o powierzchni
80 m2 przeznaczona dla dzieci od 5 miesiąca życia do 6 lat. W tej przyjaznej sali zabaw dzieci mogą kreatywnie spędzić czas wraz z rodzicem lub pod okiem wykwalifikowanych opiekunów - animatorów zabaw rekomendowanych przez Centrum Edward.
Cennik:

5 zł/1 godz. zabaw - wstęp w towarzystwie rodzica lub opiekuna;
każda następna rozpoczęta godzina: 5 zł;

10 zł/1 godz. zabaw - wstęp z opieką animatora CZT Edward;
każda następna rozpoczęta godzina: 10 zł;
prosimy o telefoniczną rezerwację.

Miejsce to jest w Oliwie wiec mozna potem wyskoczyc do Parku Oliwskiego na spacer

U mnie nie ma znaczenia, bo i tak przyjeżdżam na dłużej ... tyle tylko że jeszcze nie wiem kiedy ... no ale na pewno bliżej końca marca

my jestesmy chętne i jesli mogę być szczera to wiecie wolałabym żeby to było spotaknie raczej mam majowych niż całego forum........ ale to takie moje zdanie :-)

ankzoc - ja też wolałabym spotkanie majowych mam (mówiąc nieśmiało) a nie "całego" forum.

moniq - daj znać jak będziesz w Gdańsku (ciut wcześniej), do Gdańska mam 55km więc albo dojadę pociągiem albo może wpadniesz do mnie do Wejherowa???
tak sobie myślałam i doszłam do wniosku ,że tez chciałabym się spotka w naszym majówkowym gronie...
czyli co? Organizujemy coś same ?:cool2:
Ja jestem ZA!
Jeśli chodzi o termin...dziewczyny, wzięłam pod uwagę wasze możliwości i wyszło mi ,że idealna do tego byłaby sobota 27 marca...ja mam wolne, Moniq będzie w tym czasie w 3City, AgA ma wolne ( w niedzielę 28go pracuje także odpada) a reszta kobitek ma wolne weekendy a ten jest na tyle odległy,że można go zaplanować :tak:
Co Wy na to by był to 27???

Aniu prócz tego m-sca które podałam wczesniej nic nie znam....trzeba w necie poszukać...chyba ze wbijamy sie Confi na chate.....hahahaha (żarcik)
jakby było trzeba to nie ma sprawy :-)
miejsca do zabawy wbrew pozorom mam sporo, nasze dzieci spokojnie by się pomieściły a my...damy radę ...no i morze blisko :tak:

Edward - Centrum Zabaw Twórczych w Gdańsku
Ogród Pozytywnej Energii to specjalnie wydzielona przestrzeń do zabawy o powierzchni
80 m2 przeznaczona dla dzieci od 5 miesiąca życia do 6 lat. W tej przyjaznej sali zabaw dzieci mogą kreatywnie spędzić czas wraz z rodzicem lub pod okiem wykwalifikowanych opiekunów - animatorów zabaw rekomendowanych przez Centrum Edward.
Cennik:

5 zł/1 godz. zabaw - wstęp w towarzystwie rodzica lub opiekuna;
każda następna rozpoczęta godzina: 5 zł;

10 zł/1 godz. zabaw - wstęp z opieką animatora CZT Edward;
każda następna rozpoczęta godzina: 10 zł;
prosimy o telefoniczną rezerwację.

Miejsce to jest w Oliwie wiec mozna potem wyskoczyc do Parku Oliwskiego na spacer
wszystko fajnie , miejsce spoko ale raz...doczytałam ,że nie wolno tam spozywać żadnych posiłków czy nawet napojów :baffled: to co? Tak o suchym pysku?
Dwa...oni w weekendy maja imprezy tematyczne...a 27 akurat maja jakieś zajęcia Wielkanocne...sama nie wiem...bo wstęp na tę "imprezę" kosztuje 30 złotych za komplet...no chyba ,że wzięliby nas za grupę pt. "dzieci i rodzice" to wtedy jest to 50 zł. Mnie jednak martwi ta niemożność zjedzenia czegokolwiek a co Wy sądzicie?

Confi - to sie zdziwiłam...bo jeszcze kilka m-cy temu był tam eko....kawiarenka...zdrowe owsiane ciasteczka, soczki, zielona herbatka....owszem na sali gdzie były dzieciaki nie mozna było kruszyc hmmmm...moze cos przeoczyłysmy...trzeba tam zadzwonic

edit:

znalazłam...ogłaszaj sie ze mają:

• Kawiarnio-księgarnia EKOFI, w której serwujemy zdrowe ekologiczne przekąski dla dzieci i dorosłych oraz kawę, herbatę, czekoladę pochodzące z plantacji ekologicznych, a tażke pyszne ciasto oraz sprzedajemy książki, płyty i pomoce edukacyjne dla dzieci
edit:

warsztaty wielkanocne super sprawa ale dla dzieci które juz cos tam lepia, wycinaja
itp

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a co Wy na to aby 27 marca spotkać się u mnie????
Wiosną możemy spotkać się bliżej morza a jeszcze póki szkraby raczkują a pogoda nie za ciepła to dobrym wyjściem byłoby mieszkanie z ciepłą podłogą:-). Mój M wyraził aprobatę, wziąłby starszą na jakąś wycieczkę, trochę poprzestawiał meble aby było więcej przestrzeni dla Maluszków.
Ciacho upiekę, któraś upiecze drugie, trzecia zrobi sałatkę i mamy słodkie do kawy i przekąskę na głód. Co Wy na to???

reklama
Dziewczyny, a co Wy na to aby 27 marca spotkać się u mnie????
Wiosną możemy spotkać się bliżej morza a jeszcze póki szkraby raczkują a pogoda nie za ciepła to dobrym wyjściem byłoby mieszkanie z ciepłą podłogą:-). Mój M wyraził aprobatę, wziąłby starszą na jakąś wycieczkę, trochę poprzestawiał meble aby było więcej przestrzeni dla Maluszków.
Ciacho upiekę, któraś upiecze drugie, trzecia zrobi sałatkę i mamy słodkie do kawy i przekąskę na głód. Co Wy na to???

Aga - to jest cios poniżej pasa (mojego;-)) :-:)-:)-(... Dlaczego ja mam do Was tak daleko, coo:dry:??? Ja bym i 2 sałatki zrobiła, no i z 3 ciasta upiekła, buuuuu :-:)-:)-(

Do góry