reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

Dziewczyny, a co Wy na to aby 27 marca spotkać się u mnie????
Wiosną możemy spotkać się bliżej morza a jeszcze póki szkraby raczkują a pogoda nie za ciepła to dobrym wyjściem byłoby mieszkanie z ciepłą podłogą:-). Mój M wyraził aprobatę, wziąłby starszą na jakąś wycieczkę, trochę poprzestawiał meble aby było więcej przestrzeni dla Maluszków.
Ciacho upiekę, któraś upiecze drugie, trzecia zrobi sałatkę i mamy słodkie do kawy i przekąskę na głód. Co Wy na to???

Aga - to jest cios poniżej pasa (mojego;-)) :-:)-:)-(... Dlaczego ja mam do Was tak daleko, coo:dry:??? Ja bym i 2 sałatki zrobiła, no i z 3 ciasta upiekła, buuuuu :-:)-:)-(

a co ja mam powiedzieć? :-:)-:)-:)-(
ja nawet mogę obiecać że nie zrobię niczego z owocami morza ;-):tak: ale co z tego....buuuuuuu.....:-:)-:)-(

reklama
Bohaciefko:-) - odważny pomysł...no i mnie się bardzo podoba:tak:....tylko czy to nie jest dla Ciebie kłopot wielki?/ jak chcesz sie wycofać bo to przemyślałaś to napisz/ i czy ankzoc nie uzna ze to jednak dla niej za daleko?

dziewczyny no własnie ja mam tu mały problem, bo ja pewnie musiałabym przyjechać z moim m, albo sama do gdańska z wóżkiem pociągiem! A co dalej??chyba, że któraś by mnie przygarneła do samochodu?? bo jak dojadę na spotkanie do bohaciefki???
Może w jakiś dzień zrobimy sobie konferencje na gg??? I obgadamy szczegóły
Asiu masz rację siedzieć tak o suchym pysku to lipa, a znowu wybrac się gdzies do restauracji z dzieciaczkami to ja sobie nie wyobrażam, bo Majka jest szalona i nie usiedzi w miejscu :-)

agakm- oj kochana co za problem bierz marcza i dawaj........:-)

bramanka79- może m moniq po ciebie przyleci :confused::-p;-)

Widzę,ze pomorskie mamusie już się organizują.
A śląskie to co???
Ja się oczywiście piszę.
Widzę,że M@dzia i Marzenka też, a gdzie reszta ???
Roxy?
Nina?
A może dołączą mamy z dolnego śląska i Krakowa(Generałowo?):rolleyes2:

Mmatysia - a może Wy (ślązaczki) byście dojechały do Wrocławia, co? W sumie miałybyśmy podobną odległość do punktu spotkania? Kurcze - byłoby suuuper!!! a tak... W Katowicach nie ma organizatora... i nie wiadomo co i jak... Chyba, że...:dry: My z Kasią już rozmawiałyśmy na temat spotkania z Wami... i załatwcie nam jakiś nocleg (Marzenka, Roxy) - a My się wstawimy w określonym terminie:-)!!!

Mmatysia - a może Wy (ślązaczki) byście dojechały do Wrocławia, co? W sumie miałybyśmy podobną odległość do punktu spotkania? Kurcze - byłoby suuuper!!! a tak... W Katowicach nie ma organizatora... i nie wiadomo co i jak... Chyba, że...:dry: My z Kasią już rozmawiałyśmy na temat spotkania z Wami... i załatwcie nam jakiś nocleg (Marzenka, Roxy) - a My się wstawimy w określonym terminie:-)!!!
:tak::tak::tak:Tak tak to dawać temin;-)

ja już kiedyś wspominałam, że u mnie jedna może spać... dla większej ilości miejsca nie mam niestety... tylko powtórze po raz kolejny, że ja do końca kwietnia mam pracujące weekendy - więc soboty i niedziele odpadają, a maj potem w ogóle odpada, bo będą matury i ja będę wiecznie na nich siedzieć... więc albo w tygodniu w marcu czy w kwietniu albo później dopiero pod koniec maja... a jak ustalicie inaczej to niestety mnie nie będzie... siła wyższa - praca!

dziewczyny no własnie ja mam tu mały problem, bo ja pewnie musiałabym przyjechać z moim m, albo sama do gdańska z wóżkiem pociągiem! A co dalej??chyba, że któraś by mnie przygarneła do samochodu?? bo jak dojadę na spotkanie do bohaciefki???
Może w jakiś dzień zrobimy sobie konferencje na gg??? I obgadamy szczegóły
Asiu masz rację siedzieć tak o suchym pysku to lipa, a znowu wybrac się gdzies do restauracji z dzieciaczkami to ja sobie nie wyobrażam, bo Majka jest szalona i nie usiedzi w miejscu :-)

agakm- oj kochana co za problem bierz marcza i dawaj........:-)

bramanka79- może m moniq po ciebie przyleci :confused::-p;-)

Aniu ja wyszperałam ze w Edwardzie jest kafejka...a Wejherowo...faktycznie może być problem transportowy....nie pomyślałam o tej kwestii tylko poszłam na żywioł...poczekajmy na resztę dziewczyn co napisza

reklama
Do góry