reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

Kochane jestem jestem...... no własnie za bardzo nie wiem jak to bedzie z terminem (bynajmniej u mnie), musimy jakiś termin zorganizować........ a jesli nie przez bb to same sobie coś z organizujemy???

Asia, Aga jesteście na miejscu to może jakieś miejsce fajne polecicie nawet na spotkanie naszej 6 albo i dla większej liczby osob??

moniqsan- wiesz jak pisałam o spotkaniu mam chetnych spoza pomorza to myslałam o tobie bo wiedziałam, że cześto tam bywasz :)

reklama
Moniq super , ja miałam do Ciebie pisać i Cię namawiać . Bardzo się cieszę. Przyjeżdżajcie :tak:

Tak więc lista na dzień dzisiejszy wygląda tak...
1. Confi+ Damiś
2. mamstud + Gabi
3. Bohaciefka + Małgosia
4. AgA + Zofik
5. Moniq+ Lili
6. Ankzoc + Majeczka (?)

kto jeszcze? :sorry2:

moniqsan- wiesz jak pisałam o spotkaniu mam chetnych spoza pomorza to myslałam o tobie bo wiedziałam, że cześto tam bywasz :)

Wiesz co Aniu, powinnam chyba pójść i zorganizować sobie jakąś herbatkę z melisą .....
Zaczęłam czytać Twojego posta i dopisałam sobie " jak pisalam o spotkaniu mam chetnych spoza pomorza to nie miałam na myśli Ciebie" :baffled::baffled::baffled:

Ale za drugim razem już się otrząsnęłam ;-)
Dzięki, że o mnie pomyślałaś :dry:
Faktycznie bywam ... a raczej bywałam. To już nie te czasy kiedy spontanicznie wsiadałam do auta i jechałam zrobić M niespodziankę :sorry2: Takim sposobem byłam w Gdańsku czasami nawet kilka razy w miesiącu :zawstydzona/y:

Confi, dzięki :tak:

moniqsan- kuźwa aż sama się cofnęłam do mojego posta i przeczytałam go jeszcze raz, ale wszytsko ok ufffff ze mną :-D i z toba też na szczęscie :-p

my jestesmy chętne i jesli mogę być szczera to wiecie wolałabym żeby to było spotaknie raczej mam majowych niż całego forum........ ale to takie moje zdanie :-)

ankzoc - ja też wolałabym spotkanie majowych mam (mówiąc nieśmiało) a nie "całego" forum.

moniq - daj znać jak będziesz w Gdańsku (ciut wcześniej), do Gdańska mam 55km więc albo dojadę pociągiem albo może wpadniesz do mnie do Wejherowa???

Zaproszenie to nie zamyka się na Moniq, jakby co to mieszkanie mam średnie ale miejsca do raczkowania sporo, kawkę zaparzę w dzbanku, upiekę blachę ciasta i spotkanie gotowe:tak:.

Ostatnia edycja:
no właśnie dziewczyny..... wypowiadać się jak cała reszta mam??? spotaknie majówek czy forumowe???
Słchajcie jesli miałabyśmy się spotkać same to może są u was jakies kluby malucha....... gdzie dzieciaczki mogłby się pobawić a wypić kawkę zjeść coś dobrego :-)

no właśnie dziewczyny..... wypowiadać się jak cała reszta mam??? spotaknie majówek czy forumowe???
Słchajcie jesli miałabyśmy się spotkać same to może są u was jakies kluby malucha....... gdzie dzieciaczki mogłby się pobawić a wypić kawkę zjeść coś dobrego :-)

Aniu prócz tego m-sca które podałam wczesniej nic nie znam....trzeba w necie poszukać...chyba ze wbijamy sie Confi na chate.....hahahaha (żarcik)

Aniu w Gda tez sa takie miejsca tylko mam wątpliwości czy nasze raczkujące i próbujące chodzić Malenstwa nie sa za małe.....bo takie place zabaw raczej sa dla starszych dzieci.....najlepiej jakby była salka z dywanem pełno zabawek i My Mamy przy stolikach mając pociechy na oku.
Nawet w takiej małej sali z zabawkami i zjezdzalnią obawiam sie ze nasze dzieci nie odnajda sie i beda nam wisiec na rekach...ale moze sie myle.....Trzeba powazne przemyslec miejsce

Ostatnia edycja:
reklama
Zawsze możemy się przenieść do Wawy ... obok mnie jest taka restauracyjka Mama Mia i jest w niej specjalnie przystosowany pokój dla dzieci ... w ogóle cała jest dla dzieci ... :-D:-D:-D (no żarcik no ....)
A tak w ogóle, to jeśli mogę wyrazić swoje zdanie, to ja jestem za spotkaniem tylko nas, bo jakoś średnio mi się widzi spotykać z Wami i z mamami mnie nie znanymi :no: Wiadomo, całe wieki na to czekamy :tak:
Spoko, potem jak już się ze sobą wyszalejemy to można się w większym gronie spotykać.
No ale to tylko moja opinia. Wiadomo że nie jestem jakieś "święte cudo" :laugh2::laugh2::laugh2:
Wracając do miejsca, myślę że w Gda też są takowe, tylko trzeba się zakręcić i poszukać, może kogoś popytać, może w pracy (Confi, pytaj w kwiaciarni matek z dziećmi ... takich co widać, że .... bywają :-p)
Jeśli chodzi o kulkowy basen, to moja Lili już go zaliczyła. W jednym z ośrodków narciarskich był taki super pokój dla dzieci. Coś takiego by było dla nas idealne :tak:

Załączniki

• IMG_3920..jpg
    IMG_3920..jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_3923..jpg
    IMG_3923..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_3918..jpg
    IMG_3918..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 86
Do góry