reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

krewetka- szkoda :( ale ja zawszę chętna pamiętaj !

estragon - bus przy ładnej pogodzie spod jubilatu 15min, busów jeździ dużo. zapraszamy !!!!

asieek - królik się już chłodzi :)
dziękuję:*

289, 279 spod Cracovii, 229,239,249 - salwator
estragon mam nadzieje, że przyjedziecie :)
no właśnie zabrali mi z mostu grunwaldzkiego:/

estragon o ktorej sie wybierasz?:)

reklama
Łodzianki, mobilizacja :) tylko ja nie widze tego spotkania... bo moje dziecko nie usiedzi w miejscu dłużej niż 2 minuty... :/ może znacie jakieś miejsce, gdzie maluchy mogłyby poraczkować? chyba że spacer z wózkami? ale ta pogoda... :/

chyba,że w manu,gdzie te pierdółki tam są ,te kule i te inne
Teraz to chyba żadne w miejscu nie usiedzi,
U mnie to nawet kocica w miejscu usiedzieć (już!) nie może :-D

afi u mnie ten sam problem, w wózku też nie usiedzi :-p
no to kiedy planujecie spotkanie?
u nas oczywiście tylko niedziela wchodzi w grę, bo w sobotę mamy basen,
oprócz tego jestem u rodziców od 4-14 lutego

chyba,że w manu,gdzie te pierdółki tam są ,te kule i te inne
Teraz to chyba żadne w miejscu nie usiedzi,
U mnie to nawet kocica w miejscu usiedzieć (już!) nie może :-D

tylko obawiam się, że tam sobie nie pogadamy, bo nasze maluchy jeszcze za małe, żeby się tam bawić i będziemy za nimi biegac, żeby starsze dzieciaki ich nie uszkodziły,,, :/ chociaż sama nie mam lepszego pomysłu... :/

afi u mnie ten sam problem, w wózku też nie usiedzi :-p
no to kiedy planujecie spotkanie?
u nas oczywiście tylko niedziela wchodzi w grę, bo w sobotę mamy basen,
oprócz tego jestem u rodziców od 4-14 lutego

w takim razie obstawiam niedzielę :) tylko lipa, bo 30 mam odwiedziny teścia, ale po ostatnim jego wybryku chyba sie nie obrazi jak wyjdę na 2 godziny do Was ;)

reklama
Do góry