aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez jestem za 30.01 maz mnie przywiezie nam obojestnie gdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siem podpiszę,z tą różnicą,że mnie przywiezie mpkja tez jestem za 30.01 maz mnie przywiezie nam obojestnie gdzie.
Hihi,wiem ,sobie tak dla jajec napisałam z tym mpkno bo ty kyrczaku z łodzi jestes ja z okolic tuszyna to musi mnie mezulek przywiezc
ale tez w łodzi mieskzłam na chojnach i tez uzywałam mpk hih i
Jeja Aga,jak czekałyśmy na Twojego posta jakiegokolwiekDziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała,ale Nadia ma jeszcze zapalenie płuc:-( Nie wiem,czy do tego terminu lekarz mi pozwoli z nią wychodzić,bo będzie osłabiona po chorobie, a i to miejsce publiczne można łatwo coś złapać,a i nie jest też pewne,czy mrozów i śniegu nie bedzie,także mogę nie dojechać,także zobaczę jak sie ułozy wszystko
Ej no Ziom,nie rób nam tego,a to nie dasz rady z Jagodzińską?Jeśli uda mi się załatwić babcię do Jagody na 30.01 to przyjdę, ale jeśli nie to ja odpadam.