reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
no bo ty kyrczaku z łodzi jestes ja z okolic tuszyna to musi mnie mezulek przywiezc
ale tez w łodzi mieskzłam na chojnach i tez uzywałam mpk hih i :)
Hihi,wiem ,sobie tak dla jajec napisałam z tym mpk
No ja póki się nie dorobię prawka i jakiejś gabloty ,to niestety musze se radzić z mpk
Od Ciebie z Tuszyna niefajnie sie tłuc mpk O_O np. do centrum,albo do manu,jakby stanęło na manu O_O

Ale powiem CI Afi,że teraz z tymi dziatwami naszymi to też pomysła mi brak na miejsce spoczynku
A teściu niech sie cmoknie i czeka 2h ,albo więcej ,joł ,joł

Dziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała,ale Nadia ma jeszcze zapalenie płuc:-( Nie wiem,czy do tego terminu lekarz mi pozwoli z nią wychodzić,bo będzie osłabiona po chorobie, a i to miejsce publiczne można łatwo coś złapać,a i nie jest też pewne,czy mrozów i śniegu nie bedzie,także mogę nie dojechać,także zobaczę jak sie ułozy wszystko

Dziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała,ale Nadia ma jeszcze zapalenie płuc:-( Nie wiem,czy do tego terminu lekarz mi pozwoli z nią wychodzić,bo będzie osłabiona po chorobie, a i to miejsce publiczne można łatwo coś złapać,a i nie jest też pewne,czy mrozów i śniegu nie bedzie,także mogę nie dojechać,także zobaczę jak sie ułozy wszystko
Jeja Aga,jak czekałyśmy na Twojego posta jakiegokolwiek :)
Melduj nam ino ras tam gdzie trzeba jak z Nadusią

Agnieszka, oby Nadusi szybko przeszło. Niech odpoczywa teraz dużo. Spokojnie. Jeszcze się spotkamy :) Dasz znać i spróbujemy jakieś spotkanie w lutym ustawić :)

reklama
ja gadałam z moim, pasuje 30.01, ale tylko w Manu, żeby on miał zajęcia na 2-3 godzinki ;-)

Agnieszka fajnie, że się odezwałas, spoko wiadomo, że Nadusia osłabiona. zdrówka życzę

Do góry