reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Łoł,niezłe to
Wiesz Afi ,nie jest to głupi pomysł,jak masz tylko możliwości,głowę do tego,to dawajjj
Na pewno by było full zejście,bo cały czas się mamuśki z dziećmi spotykają gdzieś,a tak to waliły by do Was jak w dym

to ja też wstępnie jestem za spotkaniem 30.01, ale nie wiem jeszcze na 100%
no i rzeczywiście, pytanie: gdzie???

toja tez sie pisze na spotkanko,mam nadzieje ze Ola bedzie zdrowa.Wreszcie bym Was i Dzieciaki poznala

p.s.na razie za bardzo sie ne ciesze zeby nie zapeszyc,bou mnie czesto tak jest ze jak cos zaplanuje to poźniej doopa tzn albo dzieciaki chore albo cóś;-)

dziewczyny, jak spotkanie w Łodzi?
podjęta decyzja gdzie? i o której??
edit: ja już pisałam, że mój M wolałby manu, żeby mógł zająć się sobą, kewstia tylko gdzie, żebyśmy dały radę z dziećmi

reklama
Do góry