reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
krewetka - dzisiaj Ci napiszę bo jutro prawodopodobnie przychodzi fryzierka zrobić coś ze mna ;) więc czwartek wstępnie... a co z resztą ? i może aga by do nas przyjechała ?

ja chcę isc!!! znowu się rejestrujemy? może ustalmy jedną godzinę, na którą się zapiszemy? a spotkanie ma byc tam, gdzie ostatnio?

My z Asieek jesteśmy zapisane na 13 bo na 10 nie było już miejsc, wiec się szybciutko zapisuj. pisałam tez do luthien ale nie wiem czy już się zapisała.
Dwie moje znajome z brzuszkami tez sie zapisały ::)

reklama
Do góry