reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

rozumiem ze my w tym green wayu bedziemy jesc? bo nie wierze ze spotka sie tam banda ciezarowek i zadna nie tknie jedzenia ;P szczegolnie ja bo uwielbiam zarcie wege. no i maja tam pyszne nalesniki na slodko. co Wy na to?:D

reklama
rozumiem ze my w tym green wayu bedziemy jesc? bo nie wierze ze spotka sie tam banda ciezarowek i zadna nie tknie jedzenia ;P szczegolnie ja bo uwielbiam zarcie wege. no i maja tam pyszne nalesniki na slodko. co Wy na to?:D
Ja tam jeszcze nic nie jadłam więc chętnie spróbuję. Zjem lekkie śniadanko, żeby mieć miejsce w brzuchu i mogę na drugie śniadanie lub obiadek łopatą w siebie wrzucać.:-)

Ja też na pewno będę jeść,chociaż wybór mam ograniczony ze względu na problemy żołądkowe;-) do których już się przyzwyczaiłam:tak:

Ja tez bym z wami dziewczyny się spotkała,ale z tego nic nie wyjdzie bo do Łodzi będę miała za daleko.Ja mieszkam koło Goleniowa to kawal jest.Pozdrawiam!

zaglądam tutaj do was czy oby nic się nie zmieniło:tak::tak::tak: i cieszę się,że nie...do soboty muszę się wykurować,bo oczywiście zdążyłam już złapać jakieś świństwo:-:)-:)-(

Kuruj się waniliowa:tak:
A ja chyba jednak pojawię się bez Jagody. Jest mi to na rękę, bo jak byśmy poszły na jedzonko to bym za nią po całym lokalu ganiała. W wózku by nie wysiedziała. No i nie pogadałabym sobie z wami. Tak więc do 13.30 mam wychodne. Na 14.00 muszę być w domu:-( bo P. do pracy będzie się szykował.:-(

to juz tylko 4dni :) ja sie wlasnie tocze pociagiem z wroclawia do warszawy, pobede troche w domu i w czwartek juz do lodzi. niezla rozrywka po 3miesiacach siedzenia w domu ;)

Nataliak - Ty to niezła podróżniczka jesteś :-) Niezłe turnee po całej Polsce :-)

Ja w sobote mam jeszcze imprezke w domu, musze to dobrze logistycznie przemysleć, juz w piatek częśc przygotowań poczynić, zakupy etc,

witam, niestety ja nie dojadę:-(
znajomi dzwonili, że chcą na cały weekend przyjechać...
może innym razem będę mogła się z Wami spotkac...:-(

reklama
Do góry