reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

Afiliacja, jesteś krótko, ale pięćdziesiątkę przekroczyłaś (postów hehe), napisz priva do Komi, poda Ci namiary na albumik. Tylko zaraz wklejaj siebie, nie ma tylko oglądania!

Dzięki :-) No tak, rzeczywiście nie za wiele się udzielam, ale to moje pierwsze forum, na którym się zarejestrowałam i chyba muszę się jeszcze rozkręcić :-)

reklama
No właśnie mój M. mówił to ironicznie :-D oczywiście, że się rozpoznamy bez problemu po brzuszkach :-D
To widzę ,że wy informujecie swoich mężczyzn o forum;-) Mój to nic nie wie;-) Ale dobrze,że mam swoje małe tajemnice:-pO sobocie wie tyle,ze w manufakturze spotkam się z koleżankami( studiowałam w Łodzi,więc nie wnika;-)) i porobic prezenty świąteczne:-) Szykujcie się dziewczyny na sobotę:tak::-D

Witajcie :)
Jestem tu pierwszy ale mam nadzieje, że nie ostatni raz. Liczę, że pozwolicie mi do Was dołączyć. Również zaliczam się do majówek. Termin mam na 20.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Witaj Magdalena, udziel się na wątku ogólnym majowki2010!, bo ten to "podwątek", gdzie się dziewczyny na konkretne spotkania umawiają. Tylko od razu ostrzegam nie próbuj czytać całości od początku, przerób 20 stron i starczy, więcej i tak nie dasz rady. Zapraszam!

Postaram się iść jutro do fryzjera, żebyście na koczkodana (nie obrażając koczkodana) nie musiały patrzeć. No i może uda mi się jakieś spodnie kupić coby się godnie prezentować.:-);-)

Postaram się iść jutro do fryzjera, żebyście na koczkodana (nie obrażając koczkodana) nie musiały patrzeć. No i może uda mi się jakieś spodnie kupić coby się godnie prezentować.:-);-)

hehe - Oleśka - ja miałam podobny plan ale mnie fryzjerka moja ukochana wystawiła:-) i musze czekać do następnego tygodnia. Odrosty mam na pół kilometra, ehh..

Ha, ja mam taki plan, ale czy moja fryzjerka będzie miała wolne w swoim kajeciku to nie wiem.:-( Oby tak:tak: Mi za to kudły odrastają i mam pełno kłaków wyrastających nie wiadomo skąd:no::sorry:

reklama
Ja u fryzjera byłam wcześniej,więc jest ok.Myślę raczej nad strojem,żeby jak najszczuplej wyglądać:sorry:;-) Moj luby mnie odstawi i pojedzie,akurat ma zajęcia na uczelni.Chciałam sama sobie pojechać,bo wiem,że ma zajęcie wcześniej,ale powiedział,że najwyżej na jakieś nie pójdzie,ale ja muszę być odstawiona na miejsce osobiście:confused2: Ale tylko pod drzwi się zgodziłam,żeby mi wstydu nie robił:eek:

Do góry