reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Tiaaaa, 11.03, na pewno
Normalnie nie wiem, jak ja to zrobiłam....nawet z przyjaciółką się umawiałam pod grafik kolegi P. To trzeba byc zakrętem
Aga, tak, tak, jesteśmy umówione
Normalnie nie wiem, jak ja to zrobiłam....nawet z przyjaciółką się umawiałam pod grafik kolegi P. To trzeba byc zakrętem
Aga, tak, tak, jesteśmy umówione
aguska24mir
mama Pawełka :)
mi tez 11.marzec pasuje
to ile z was bedzie z dziecmi
i co w manu sie spotykamy?
to ile z was bedzie z dziecmi
i co w manu sie spotykamy?
Alis, dworzec fabryczny jest w remoncie, więc moim zdaniem, najlepiej jak wysiądziecie na kaliskim. nie wiem tylko czy jest jakiś bezpośredni autobus lub tramwaj do manu... może lepiej spotkać się w Galerii Łódzkiej? wtedy są chyba tylko 3 przystanki jednym tramwajem. ja niestety nie mam za bardzo czym po was podjechać... moje auto ostatnio szwankuje i kompletnie nie nadaje się do przewożenia gości chociaż sądzę, że większość dziewczyn będzie miało problem, bo potrzebne będą dwa foteliki... :/
Afi czyli mamy wysiąść na kaliskim, Aga zaraz wrzucę w rozkład pkp jak mamy pociągi, skonsultuję z Nataliak i podam Ci przybliżony czas. No i właśnie powiedzcie gdzie dokładnie, w jakiej galerii handlowej i jak do niej trafić, może jakiś link do łódźkiego transportu miejskiego?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Aga, bo jak chcesz do mnie na playa dzwonić to najpierw musisz puścic mi dzwonka na ten drugi tel, bo czasem mam w tamtym kartę tak taka Jak puścisz, to ja już będę miała w pogotowiu playa
Z kaliskiego można prawie pod manu dojechać autobusem 99. Trzeba troszkę dojść, jedną przecznicę No niestety, gdybyście były bez dzieci to bym was dowiozła, ale na piątą dorosłą nie mam miejsca między fotelikami, dodatkowo drugi fotelik ma powyżej 15kg.
Z kaliskiego można prawie pod manu dojechać autobusem 99. Trzeba troszkę dojść, jedną przecznicę No niestety, gdybyście były bez dzieci to bym was dowiozła, ale na piątą dorosłą nie mam miejsca między fotelikami, dodatkowo drugi fotelik ma powyżej 15kg.
to musimy zdecydować gdzie chcemy się spotkać. są dwa wyjścia:
1. Manufaktura Manufaktura - Strona Główna
dojazd: autobusem 99 lub 99A z przystanku Łódź Kaliska Estakada (na ul. Włókniarzy) do przystanku Legionów. jedziecie ok. 13 min.
2. Galeria Łódzka Galeria Łódzka - Pasaż handlowy / zakupy w centrum miasta / sklepy Łódź
dojazd: tramwajem 8 z przystanku Łódź Kaliska Estakada (na ul. Włókniarzy) do przystanku Sienkiewicza. jedzie ok. 7 min.
albo tramwajem nr 10 lub 14 z przystanku Dworzec Łódź Kaliska (na ul. Bandurskiego) do przystanku Sienkiewicza. jedzie ok. 7 min.
tu link do łódzkiego MPK Rozkłady jazdy - MPK-Łódź Spółka z o.o.
zaraz spróbuje wkleić mapę dworca i przystanków
edit: ju http://maps.google.pl/maps?q=Dworze...&hnear=Dworzec+Łódź+-+Kaliska+(1711)&t=m&z=17
mam nadzieję, że czytelne. w razie czego pytajcie
1. Manufaktura Manufaktura - Strona Główna
dojazd: autobusem 99 lub 99A z przystanku Łódź Kaliska Estakada (na ul. Włókniarzy) do przystanku Legionów. jedziecie ok. 13 min.
2. Galeria Łódzka Galeria Łódzka - Pasaż handlowy / zakupy w centrum miasta / sklepy Łódź
dojazd: tramwajem 8 z przystanku Łódź Kaliska Estakada (na ul. Włókniarzy) do przystanku Sienkiewicza. jedzie ok. 7 min.
albo tramwajem nr 10 lub 14 z przystanku Dworzec Łódź Kaliska (na ul. Bandurskiego) do przystanku Sienkiewicza. jedzie ok. 7 min.
tu link do łódzkiego MPK Rozkłady jazdy - MPK-Łódź Spółka z o.o.
zaraz spróbuje wkleić mapę dworca i przystanków
edit: ju http://maps.google.pl/maps?q=Dworze...&hnear=Dworzec+Łódź+-+Kaliska+(1711)&t=m&z=17
mam nadzieję, że czytelne. w razie czego pytajcie
Ostatnia edycja:
reklama
malina29
Mama debiutująca
Afi - ale na Kaliski z Widzewa jedzie pociąg bardzo długo (często jest długi postój na Widzewie) - łącznie chyba z 30 minut trwa przejazd z jednego dworca na drugi, przynajmniej tak było jak ja jeździłam jakiś czas temuAlis, dworzec fabryczny jest w remoncie, więc moim zdaniem, najlepiej jak wysiądziecie na kaliskim. nie wiem tylko czy jest jakiś bezpośredni autobus lub tramwaj do manu... może lepiej spotkać się w Galerii Łódzkiej? wtedy są chyba tylko 3 przystanki jednym tramwajem. ja niestety nie mam za bardzo czym po was podjechać... moje auto ostatnio szwankuje i kompletnie nie nadaje się do przewożenia gości chociaż sądzę, że większość dziewczyn będzie miało problem, bo potrzebne będą dwa foteliki... :/
a z Widzewa tez łatwo dojechac do Galerii Łódzkiej, tylko, że w Galerii nie ma chyba żadnego placu zabaw dla dzieci ani figloraju..
w razie czego można się umówić na 2 auta, jeśli miałabym przyjść bez Tochy to mogłabym jedną zabrać z dworcaAga, bo jak chcesz do mnie na playa dzwonić to najpierw musisz puścic mi dzwonka na ten drugi tel, bo czasem mam w tamtym kartę tak taka Jak puścisz, to ja już będę miała w pogotowiu playa
Ostatnio edytowane przez moderatora: