reklama
Rozmawiałam właśnie z Nataliak, że będziemy jechać do Łodzi pociągiem i z dzieciakami W związku z tym wchodzą w grę również inne terminy spotkania, oby coś w dniach 7-12.03, możemy podtrzymać 11.03 jak Wam pasuje ale może uda nam się ustalić taki aby było jak najwięcej dziewczyn
Skad ta zmiana?Rozmawiałam właśnie z Nataliak, że będziemy jechać do Łodzi pociągiem i z dzieciakami W związku z tym wchodzą w grę również inne terminy spotkania, oby coś w dniach 7-12.03, możemy podtrzymać 11.03 jak Wam pasuje ale może uda nam się ustalić taki aby było jak najwięcej dziewczyn
u mnie ten 11 pasuje idealnie.
w tygodniu raczej nie dam rady...
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
U mnie też tylko 11.03 wchodzi w grę:/
Aga, a może one z nami się nie chcą spotkać i dlatego chcą zmianę terminu:-(...
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
kurrrr.... patrzyłam na grafik lutowy a nie marcowy P. i 11-go jednak pracuje!!!!!
Ale 10.03 ma wolne!!!! Aga, i dziewczyny pasuje wam.????
Ale 10.03 ma wolne!!!! Aga, i dziewczyny pasuje wam.????
Co to za teorie spiskowe?! Zwyczajnie przegadałyśmy temat, że pociągiem taniej a i dzieciaki będą miały rozrywkę Wstępnie umówiłyśmy się, że ruszymy tak koło 9-10 z Wawy i tu pytanie: na jakiej stacji mamy wysiąść i w jakim miejscu się spotkamy, mam na myśli jakaś restauracja, sala zabaw?
Oleśka 10.03 (sobota) mi pasuje, Nataliak pewnie też także dostosujemy się do reszty Oczywiście najlepiej byłoby jakby termin pasował jak największej ilości dziewczyn ;P
Oleśka 10.03 (sobota) mi pasuje, Nataliak pewnie też także dostosujemy się do reszty Oczywiście najlepiej byłoby jakby termin pasował jak największej ilości dziewczyn ;P
Ostatnia edycja:
agulam
Fanka BB :)
chyba zartujesz????no własnie nie:-):-)
Rozmawiałam właśnie z Nataliak, że będziemy jechać do Łodzi pociągiem i z dzieciakami W związku z tym wchodzą w grę również inne terminy spotkania, oby coś w dniach 7-12.03, możemy podtrzymać 11.03 jak Wam pasuje ale może uda nam się ustalić taki aby było jak najwięcej dziewczyn
U mnie też tylko 11.03 wchodzi w grę:/
mi bardziej odpowiada 11.03ale jesli uatalicie inny to potaram sie dopasowac...
reklama