reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

Afi - ale na Kaliski z Widzewa jedzie pociąg bardzo długo (często jest długi postój na Widzewie) - łącznie chyba z 30 minut trwa przejazd z jednego dworca na drugi, przynajmniej tak było jak ja jeździłam jakiś czas temu
a z Widzewa tez łatwo dojechac do Galerii Łódzkiej, tylko, że w Galerii nie ma chyba żadnego placu zabaw dla dzieci ani figloraju..

masz rację... z widzewa na kaliski jedzie pół godziny... :/ jednak wydaje mi się, że z widzewa jest o wiele dalej... i niestety ja nie pomogę w sprawie ustalenia podróży komunikacją z widzewa do GŁ lub MANU, bo się nie orientuję w tamtych rejonach... :/

reklama
Oleśka padłam,zakręciłaś się jak słoik na zimę :-D
Mnie na dzień dzisiejszy nie będzie,ale mam nadzieję,ze uda mi się poprzestawiać plany to może wykręcę kilka minut
A co do miejsca to chyba lepiej manu co? w galerii są jakieś ciekawe miejsca,zeby posiedzieć w większym gronie?
Być może jak dobrze pójdzie to będę tam w niedzielę,to obczaję temata

Ostatnia edycja:
ja tez padlam z Oleski;)
podejrzane ze ma grafik kolegi P;)

mi tez odpowiada 11.03 wiec na dzien dziesiejszy bede:)
pewnie przyjedziemy cala rodzinka i sie podzielimy ,ja z Ola a T wybyje z Wikim:)

U mnie plany się zmieniły,do wawy jadę na koniec miesiąca.Na spotkanie dotrę,tylko nie wiem,czy z dwójką dzieci (zależy to od stanu zdrowia Nadii,bo z nią nie mozna nic planować),czy tylko z Julką.W każdym razie nawet z dwójką dzieci mogę zabrać z dworca na pewno jedną dziewczyna z dzieckiem i wózkiem (mam duże auto),a jak będę tylko z Julką mogę zabrać dwie.Wszystko będzie wiadomo w następnym tygodniu.

kurczak
- a czemu??? szkoda, szkoda moderatorko!! bo dawno Cię nie widziałam!!!

Ano szkoda,szkoda,tez Cię dawno nie widziałam,qrka już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio,a chyba wtedy co w manu w tym placu zabaw byłyśmy (?) jesoo kiedy to było :szok: DObrze,że Julita foty ostatnio zapodała,to nie zapomniałam jak wyglądasz

Omawiajcie na spotkaniu najbliższy termin nastepnego takiego w większym gronie - polecenie moda :cool2::-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry