reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

reklama
no to dajcie jakąś inną opcje;
mnie w centrum też jest bardziej wygodnie, no i katagorce też bedzie lepiej - chociaż wątpię, że się zdecyduję :-p

elwi nie wiem, bo rano jade z Lilka na badania i potem prosto do krakowa ale o ktorej bede nie mam pojecia ( 14?) mna sie nie sugerujcie

estragon, przeciez jedzie tam 173- masz 5 przystanków, chyba najblizej z nas wszystkich :p

elwi nie wiem, bo rano jade z Lilka na badania i potem prosto do krakowa ale o ktorej bede nie mam pojecia ( 14?) mna sie nie sugerujcie

estragon, przeciez jedzie tam 173- masz 5 przystanków, chyba najblizej z nas wszystkich :p
Aaa, bo zapomniałem, ze 173 już tamtędy jjeździ:zawstydzona/y:, ale od przystanku trzeb dużo iść. Ja mam inne propozycje:
Home - MamyCafe - Kawiarnia przyjazna dzieciom
GALERIA | Karuzela
Cafe Bajarka Kraków - Sala Zabaw
Home - Cafe Culca

Szukam dalej...

reklama
Do góry