reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

a ja juz w lodzi :) tramwaj jednak mam tuz pod nosem, 10, 12 i 14 i z tego sie bede musiala przesiasc potem w jakis inny zeby dojechac pod manufakture ale to jutro obadam.

reklama
dziewczyny, sobota o 11 przed greenem?czy w środku?tak bardzo bym chciała przyjść.problem taki,że ja przed 4 ostatnio nie zasypiam......i może być problem z pobudką:szok:
i jeszcze jutro idę na osłuchanie płucek do pani doktor.bo kilka dni temu coś jej się nie podobało...
byłam dziś w ikei....kuuuupa;-) ludzi!!!!!!!!1111

Ja na pewno w środku będę czekać.Zimno jest.Poza tym z córką będę,nie chcę ,żeby marzła.Także potwierdzam jutro swoje przybycie:-) Kto jeszcze potwierdza ?

No poczytałam sobie troche i powiem szczerze, że miło się Was czyta :)
Byłam dzisiaj u lekarza z wynikami cytologii i na szczęście wszystko w porządku. Lekarka troche się zdziwiła, że maluszek strasznie już buszuje, a to dopiero 17t i 2d, ale to chyba dobrze :) 21 grudnia ide na usg, więc może dowiem się co siedzi w brzuszku. Jak nie teraz to 29 stycznia, bo lekarka zrobiła mi prezent na urodziny ( mam 26) i wypisała jeszcze jedno skierowanie w razie czego jakby dzidzia 21 odwróciła się pupcią. Jak maleństwo nie zrobi mi prezentu na święta to może na urodziny :)

Nataliak a co do przyjazdu do manufaktury to 10, 12 lub 14 muszisz podjechać pod wiadukt na Mickiewicza, później wejść do góry i iść na 15 lub 46. Oba jadą prawie pod manufakture.

O ile nic do jutra się nie zmieni niestety mnie nie będzie:-(
Musiałabym w obydwie strony jechać pociągiem. Niby to 1,5 h w jedna stronę ale razem z dojazdem do dworca zrobi się 4,5 h w publicznych środkach lokomocji.

Mąż mi zachorował a ja pierdoła saska jestem i pomimo, że 5 lat mam prawo jazdy nawet nie wiem jak wyjechać z garażu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Szkoda bo chciałam z Wami na żywo poplotkować...

reklama
Ja też będę :-) ale tak jak wcześniej wspominałam na 9:00 mam korki i trochę się spóźnię. Nie czekajcie na mnie, tylko zamawiajcie same pyszności - ja dołączę :-)

Do góry