reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

to teraz ja: dziekuje Wam bardzo za milo spedzony czas :) nie spodziewalam sie ze tak dlugie bedzie to spotkanie a i tak bardzo szybko czas zlecial i troche za malo go bylo :)

reklama
hej "niedzielnie"
ja dopiero doszłam do siebie po wczorajszych gościach. Dopiero o 4 rano połozylismy się spać. Goście wyszli około 3 nad ranem - w szoku jestem że tyle wytrzymałam, ale było baaardzo fajniutko.
A nasze spotkanie Majówkowe było świetne - bardzo bardzo miło spędziłam czas i naprawdę nie sądziłam, że czas tak szybko zleci. Rzeczywiście na żywo - rozmowa jest fajniejsza - tematy w sumie podobne do tych jakie tu poruszamy, ale jednak inaczej.
Bardzo chętnie przyłączę się do kolejnego spotkania - dzięki dziewczyny :-))))))

Ano nie. :-:)zawstydzona/y:Chyba roztargnienie ciążowe spowodowało, że aparatów nie miałyśmy. Dlatego musimy się spotkać drugi raz, żeby nadrobić to niedopatrzenie.:tak:

reklama
Do góry