reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

Hej dziewczyny.W niedzielę będę prawdopodobnie w kinie w manufakturze z siostrą i Julką,one mogą pójść na film same,a Wam może przyda się jedna para rąk do pomocy przy dzieciach ?;-) Niestety Nadia ma zakaz od lekarza przebywania w miejscach publicznych,marketach itp.Dlatego zostaje w domu z ojcem.

reklama
widzę, że spotkamy się w sporym gronie :) super!

jeszcze przyszło mi do głowy, ze możemy bez rezerwacji spróbować w żarłodajni (w Manu na piętrze, tam gdzie sa restauracje) - tam sa takie duże fioletowe kanapy i duzo miejsca dla wózków. tylko może być głośno...

Ja do godziny sie dotosuje,te godzinki to raczej pory snu Oli ale moze po drodze sie wyspi. Ja jestem za posiedzeniem gdzies niz spacerkiem bo wtedy to juz zaduzy balagan sie zrobi.Moze byc mano bo wtedy moj T z Wikim tez sobie polaza.A moze by im seans w kinie wymyslec?:-)

A nie ma tam jakiegos miejsca zeby posiedziec a obok zeby bylo cosik dla dzieci raczkujacychitp?

Ja do godziny sie dotosuje,te godzinki to raczej pory snu Oli ale moze po drodze sie wyspi. Ja jestem za posiedzeniem gdzies niz spacerkiem bo wtedy to juz zaduzy balagan sie zrobi.Moze byc mano bo wtedy moj T z Wikim tez sobie polaza.A moze by im seans w kinie wymyslec?:-)

A nie ma tam jakiegos miejsca zeby posiedziec a obok zeby bylo cosik dla dzieci raczkujacychitp?

moja Jagoda tez wtedy śpi.. :/ ale może damy radę ;)

no właśnie nie ma :/ tzn. zeby po prostu siedziec, yo jest, ale na pufie a nie przy kawie ;) i o tej porze bedzie na pewno dozo innych biegajacych dwulatkow, ktore zadepcza nasze maluchy ;P ale sprobowac mozna :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dobra między 12 a 12.30 spotykamy się.
Afi tam, gdzie ostatnio byłyśmy, to faktycznie może być ciasnawo, skoro w większym gronie się spotykamy...

reklama
jeszcze przyszło mi do głowy, ze możemy bez rezerwacji spróbować w żarłodajni (w Manu na piętrze, tam gdzie sa restauracje) - tam sa takie duże fioletowe kanapy i duzo miejsca dla wózków. tylko może być głośno...
może nie goopi pomysł ?
Szkoda,że w tej manu o takim miejscu nie pomyśleli ,żeby z raczkującymi dziećmi zrobić
Bo ta zabawkodajnia w tej żarłodajni obok marhaby co jest ?,może tam by było dobrze,dziatwa by sie w tych piłkach kulach wytarzała?tak mi teraz we głowę weszło

tylko napiszcie gdzie dokladnie bo ja w mano bylam z 2 razy,dawnoooo temu
To może zgadamy sie w jednym miejscu,żebyśmy wszystkie dotarły i potem ruszymy tam ,gdzie mamy iść?
Napisz,w którym miejscu byłaś i spoko ,w tym się zgadamy,te parę minut wczesniej na przykład

Do góry