reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania dla aktywnych mam - Warszawa

Juz zgłosiłam ten bład. Jest 9 osób na spotkaniu, tylko źle je wyświetla gdy sie wejdzie w jego szczegóły.

reklama
No ja mogę się tylko wypisać ze spotkania mimo że teoretycznie na liście mnie nie ma.

A może z racji zmiany miejsca mogłoby być więcej mam?

Serdecznie dziękuję ,że przybyłyście :-)
Mam nadzieję ,że jesteście zadowolone ze spotkania, z wykładu i możliwości zobaczenia się z innymi aktywnymi babyboomkami.

tak sobie pomyslalam ze moze przydaloby sie jakies spotkanie takie bardziej dla dzieci, jakies zajecia muzyczne dla mam z dziecmi czy cos takiego? bo tak to ciezko jest sie skupic na sluchaniu jak bobas ciagle w ruchu

Tylko że takie zajęcia to bardziej w grupach wiekowych... ja odpadam w przedbiegach, bo jak jedno będzie pasowało to reszta już nie.

reklama
Obrobiłam zdjecia. Jest sztuk 70.
Część z nich chciałabym wrzucić na AM ( z 10-15 ).
Kto ma ochote obejrzeć calość proszę o PW , wyślę lokalizację albumu i hasło.

Do góry