reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania aktywnych mam - Olsztyn

1. sunnynicegirl + dzidzius 1 mc
2. nata001 + dzidzius 2 mce
3. YoungLady
4. Koleżanka YL
5. Koleżanka ( buszkowa)
6.. koleżanka z synkiem 4 ,5 miesiąca
7.kasiacici

mam jeszcze prośbę o informacje kto był na spotkaniu poprzednim a nie mógł dołączyć do niego w Aktywnych Mamach?
Zależy nam na tym by ilość osób w portalu AktywneMamy.pl pokrywała się z rzeczywistą ilością użytkowniczek.

Na kolejne spotkania będzie się można zapisywać wyłącznie przez portal Aktywnych Mam.

reklama
Przepraszam,ale ja chyba nie dam rady:zawstydzona/y: Rezygnuję,bo weekend bardzo zajęty mam,nie mogę na sto procent obiecać,że dotrę.:sorry2:Ale następnym razem się postaram;-):tak:
Z tematów to myślę,że fajnie było by pogadać z doradcą laktacyjnym,rehabilitantem,logopedą,bo jednak sporo młodych mam potrzebuje porady w tym zakresie.Jakieś kontakty mogę podać.Wyrób biżuterii to chyba tak bardziej dla przedszkolaków;-):-p
Pozdrawiam i życzę fajnego spotkania:-)

Uważam, że robienie biżuterii trochę nas oderwie od obowiązków dnia codziennego i pozwoli się odprężyć. Po porodzie odrobina relaksu jest jak najbardziej wskazana. Poważne tematy zawsze można poruszyć.

Ej babki spokojnie:sorry2:.Wymieniłam tylko propozycje spotkań;-)
A z biżuterią być może macie rację.Ja akurat całymi dniami coś z przedszkolakiem lepię,wyklejam i tworzę,więc wolałabym od tego odpocząć hihihi;-):-)
Jeszcze raz udanego spotkania:tak: chętnie zobaczę relację i wybiorę się następnym razem.
A tak swoją drogą jak nigdy w naszym mieście w ten weekend masę atrakcji na Dajtkach,na plaży,na Dąbroszczaków.Zazwyczaj się nic nie dzieje a teraz nie wiadomo gdzie się wybrać:dry:i jeszcze moje dziecię ma urodzinki:cool2:

Gabi, fajnie masz z przedszkolakiem. Moje dziecko jest na etapie picia mleczka i brudzenia pieluszek. Nie chce ze mną pogadać. Ale cóż wymagać od 1,5 miesięcznego dziecka ;) Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji urodzin.

Chciałam powiedzieć, że spotkanie było bardzo fajne :-) I robienie biżuterii wcale nie nadaje się tylko dla przedszkolaków, bo raczej wszystkie bawiłyśmy się dobrze i nauczyłyśmy się czegoś nowego no i oczywiście wzbogaciłyśmy się o kilka kompletów pięknych własnoręcznie zrobionych kolczyków. Już nie możemy się ze znajomymi doczekać kolejnego równie inspirującego spotkania :tak:

Witajcie,

15 czerwca w Hotelu Warmińskim, Babyboom.pl i AktywneMamy.pl organizują warsztaty z dermatolog i rehabilitantką dla kobiet w ciąży i mam niemowlaków.
Warsztaty są bezpłatne.
Gdy ruszą zapisy podam Wam linka.

Kto chciałby poczytać więcej o tym jak było na takich spotkaniach w innych miastach zapraszam na stronę
Aktywnemamy.pl

reklama
Do góry