reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania dla aktywnych mam - Warszawa

A to inna propozycja dla mam z Warszawy

Fundacja Zielone Domy zaprasza serdecznie małe dzieci (0-4 lata) wraz z rodzicami/opiekunami do Słonecznego Domu, wzorowanego na Zielonym Domu Francoise Dolto.

To miejsce, gdzie można spędzić wspólnie czas, spotkać inne dzieci i dorosłych - rodziców i członków ekipy przyjmującej.
Dla dzieci to możliwość zabawy, odkrywania świata, nawiązywania relacji społecznych, przygotowania do żłobka czy przedszkola - w obecności osoby bliskiej, dającej dziecku poczucie bezpieczeństwa.
Dla rodziców/opiekunów okazja do odprężenia, oderwania od monotonii dnia codziennego, pobycia z dzieckiem w nowych warunkach, rozmowy.
Nie prowadzimy zapisów. Każdy może przyjść kiedy ma ochotę i zostać tak długo jak mu odpowiada.
Projekt jest popierany i finansowany ze środków Miasta Stołecznego Warszawy.
Spotkania w Słonecznym Domu odbywają się:
- w soboty w godz. 9-17 w lokalu przedszkola "Bajkowy Świat", ul. Kowalczyka 1a - BIAŁOŁĘKA ( tel. 666 155 409)
- w soboty w godz. 10-16 w lokalu przedszkola "Saski Zakątek" ul. Francuska 34 - SASKA KĘPA ( tel. 889 669 340)
- w poniedziałki i czwartki w godz. 9-12 w lokalu Klubu Edukacyjnego " Po Szkole", ul. Teligi 5/8 (wejście od ul. Cynamonowej) - URSYNÓW (tel. 507 315 983)
Serdecznie zapraszamy!

Ostatnia edycja:
reklama
W Turkusowej Lampie na Żoliborzu. Będą ustalone dwie godziny spotkań. Jedna przed południem , druga po południu. W poniedziałek spotkanie zostanie wpisane do portalu AktywneMamy.pl i tam będą podane szczegóły.

Ruszyły zapisy
Aktywnemamy.pl

na warsztaty dla brzuchatek i mam niemowlaków. Warsztaty z dermatolog i specjalistką od sensoryki.
Oczywiście bezpłatne.

Zapraszamy

Jak jest maluszek, który ma rok i miesiąc myślę, że też się zakwalifikuje jeszcze:-)

reklama
Do góry