reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania aktywnych mam - Szczecin

reklama
Lista na piątek 7.05 na 16.00
czarodziejka87 + mąż i synek 6 mcy , termin obojętny, temat 2
mama_ola z mężem i dzidzią w brzuszku, 07.05 , temat 2
kaoru3 z mężem + 2 dzieci: 3,5 letnie i 1,4 miesiące, 07.05 i temat 2
Matylda111 + 20 miesięczna córeczka
zylcia z męzem + córka 8 mcy
koleżanka Monika z mężem albo babcią i córką 5 msc
hana31 + 3 letni synek

mamy 12 osób dorosłych.
Jeszcze maxyamlnie 3 osoby dorosłe mogą sie zapisać na spotkanie.

niestety, mnie nie będzie. Ja koordynuję spotkania w całej PL i akurat nie jestem ze Szczecina.

Mam do Was prośbę byście się zalogowały w portalu Aktywnemamy.pl ( jak to zrobić jest napisane w ogłoszeniu na górze działu) i dołączcie do spotkania jakie tam utworzyłam.

http://aktywnemamy.pl/squad,show,19538.html

Ostatnia edycja:
Lista na piątek 7.05 na 16.00
czarodziejka87 + mąż i synek 6 mcy , termin obojętny, temat 2
mama_ola z mężem i dzidzią w brzuszku, 07.05 , temat 2
kaoru3 z mężem + 2 dzieci: 3,5 letnie i 1,4 miesiące, 07.05 i temat 2
Matylda111 + 20 miesięczna córeczka
zylcia z męzem + córka 8 mcy
koleżanka Monika z mężem albo babcią i córką 5 msc
hana31 + 3 letni synek

mamy 12 osób dorosłych.
Jeszcze maxyamlnie 3 osoby dorosłe mogą sie zapisać na spotkanie.

no i co ---- spowiadać się tu z nieobecności...
bardzo miło było Was poznać - Aniu - czrodziejko z Szymkiem, zylciu - Sylwio z Haneczką i Olu z Leonkiem w brzuszku..zawsze to juz teraz inaczej będzie się pisać...
uważam ze bylo bardzo sympatycznie
pozdrawiam

Właśnie - bardzo fajnie było, szkoda że kilka osób nie przyszło. Sama miałam przyprowadzić koleżankę a w ostatniej chwili coś jej wypadło i przyjść nie mogła. Fajnie że w takim miejscu - i duże i małe dzieci miały co robić. Generalnie jestem zadowolona. Pozdrawiam Was Hana, Czarodziejko i Olu :) Buziaki dla dzieciaczków ;)

Myślę, że warto spotykać się i dowiadywać nowych rzeczy. Zachęcam do logowania w portalu aktywnemamy.pl Fajnie będzie jak zbierze nas się tam trochę to łatwiej będzie organizować podobne spotkania, zbierać informacje o miejscach przyjaznych mamie i dzieciom itp. Zachęćcie koleżanki, które nie korzystają z forum BB do zalogowania się. Im będzie nas więcej tym lepiej - każdy ma jakieś znajomości, pomysły, coś robi zawodowo co może się przydać, zna jakieś fajne miejsca w naszym mieście. A jak wpadniemy na fajny pomysł to może uda się znaleźć finansowanie... Myślę, ze warto spróbować. Sama jeszcze do końca nie rozgryzłam tego serwisu ale zalogowałam się ;)

witajcie, zazdroszcze wam tego spotkania !!!! Ciesze sie ze sie udało i jestescie zadowolone !!!

A ja mam prosbe zeby nastepne bylo w sobote lub niedziele. Chetnie bym przyszla ale pracuje wiec w tygodniu nie mam mozliwosci przyjsc na takie spotkanie. Zeszta chyba jak wiekszosc.

Pozdrawiam

Ja też jestem bardzo zadowolona ze spotkania. Fajnie jest czasami gdzieś wyjść i kogoś poznać, zwłaszcza jak można zabrać nasze pociechy:-) Szymkowi chyba też się podobało, a z wrażenia nie spał do 22:-) A mój M nie może się doczekać, aż Szymek będzie taki duży i fajny jak Mati :-)

reklama
Do góry