reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spory pęcherzyk żółtkowy brak zarodka

A mogę zapytać jak u Ciebie się to skończyło? Właśnie czuję, że nadejdzie najgorsze☹️ biorę progesteron, więc pewnie jeśli to nadchodzi to samo nie nadejdzie bo on blokuje.
Niestety, skończyło się poronieniem. Też dostałam progesteron bo lekarz nie miał odwagi wziąć na klatę, że coś jest nie tak. Na szczęście dwa dni później trafiłam do innej babki i już było wiadomo, że jest coś nie tak...

Ale na pocieszenie - jestem teraz w 11 tygodniu ciąży.

Przytulam i trzymam kciuki, żebyś cokolwiek się wydarzy przeszła jak najłagodniej. A może zdarzy się cud jednak?

reklama
Niestety, skończyło się poronieniem. Też dostałam progesteron bo lekarz nie miał odwagi wziąć na klatę, że coś jest nie tak. Na szczęście dwa dni później trafiłam do innej babki i już było wiadomo, że jest coś nie tak...

Ale na pocieszenie - jestem teraz w 11 tygodniu ciąży.

Przytulam i trzymam kciuki, żebyś cokolwiek się wydarzy przeszła jak najłagodniej. A może zdarzy się cud jednak?
Przykro mi ☹️ chyba też na to samo czekam, przy poprzednim poronieniu nie brałam proga a nic się samo nie zaczęło dziać ☹️ coś tak czuję, że nie miał serca mi tego już powiedzieć, chociaż mam też świadomość, że czasem potrzeba czasu aby wydać wyrok.
Dziękuję a Wy rosnijcie teraz zdrowo❤🤍

Ja dokładnie 6+2 miałam sam pęcherzyk żółtkowy a 3 dni później już zarodek z serduszkiem. Dr mi wtedy mówiła że to czasem tak właśnie nawet 1 dzień robi różnicę. Nie pamiętam jednak wymiarow.

reklama
Ja jestem w podobnej sytuacji. Wiek ciazy 6t4d a narazie jest sam pecherzyk ciazowy,bez pecherzyka zoltkowego. W srode mierzyl 7mm a dzis 9 mm. Tez tak jak Ty mam wrocic za 2 tygodnie

Do góry