reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków

he he Malinka zasnal w kapieli a kilka razy o malo co nie zasnal-
problem jest taki ze zasypia tylko przy piersi i jak mu cos odbije okolo 16ej i przegapi swoja trzecia drzemke to pozniej wlasnie takie numery robi ze zasypia kolo 7ej na siedzaca
a ja sie staram zeby do kapieli dotrwal bo pozniej taki jest zmeczony ze pada zaraz po niej i mam dzieki temu spokoj

reklama
kurcze a mi drugi żywczyk rośnie...padne przy nich na pysk
ledwo na drzemce jego zdąże siknąć a on juz zaraz zadowolony i usmiechnięty i gotowy do zabawy...chciałabym się tak szybko regenerować :)

kurcze a mi drugi żywczyk rośnie...padne przy nich na pysk
ledwo na drzemce jego zdąże siknąć a on juz zaraz zadowolony i usmiechnięty i gotowy do zabawy...chciałabym się tak szybko regenerować :)

U mnie to samo :tak:;-)ale co sie dziwic syn też jak choć telewizje ogląda to ani chwili spokojnie nie wysiedzi tylko ćwiczy nie wiedomo co..

Dziewczyny czy Wasze Dzieci śpią w dzień w łóżeczkach?? :tak:
Bo dla mojego Dziecka łóżeczko w dzień może nie istnieć :baffled:
Jak idziemy na spacer to wiadomo śpi w wózku a jak robi sobie drzemki to na leżaczku :tak:
Łóżeczko tylko na noc :-p

Miłosz spi w dzien tylko w łozeczku jak widze ze jest zmeczony kłade go i sam zasypia, staram sie zeby nie bawił sie w łóżeczku, do zabawy biore go na mate zeby wiedział ze łóżeczko sluży do spania nie zabawy:tak:

Dziewczyny czy Wasze Dzieci śpią w dzień w łóżeczkach?? :tak:
Bo dla mojego Dziecka łóżeczko w dzień może nie istnieć :baffled:
Jak idziemy na spacer to wiadomo śpi w wózku a jak robi sobie drzemki to na leżaczku :tak:
Łóżeczko tylko na noc :-p
Karincia,to moja podobnie,tylko ze w wozku....
W nocy spi ladnie w lozeczku,sama zasypia,a w dzien w wozku,w pokoju z otwartym oknem,bo nie zawsze jest ladna pogoda zeby na dwor wyjsc.....:-)

Moja śpi tylko w łóżeczku, no i w wózku na spacerze. Na bujaczku nie zaśnie. Ma odwrotnie niż mój starszy, on tylko w bujaczku. Czasem musiałam bujaczek do łózeczka wstawiać w nocy bo inaczej nie chciał spać.
Ja tak jak Kasia się staram, żeby łóżeczko tylko do spania było, a zabawa gdzie indziej. I jak liczyła, to młoda średnio 15 godzin przesypia. 11 w nocy i 4 w dzień.

reklama
Maja w nocy śpi oczywiście w łóżeczku, w dzień w wózku jak idziemy na spacer, a drzemki to przeważnie są na rękach, ale jak przyśnie to przekładam ją do łóżeczka
a śpi w nocy ok 11-12h, ale jak się budzi ok 7 rano to trochę sobie pogada, poleży i zasypia jeszcze na dodatkowe 2-3h
a w dzień w wózku śpi 2-3h (zależy ile jesteśmy na dworze), a drzemki ogólem to jakaś 1-1,5h, ale nie zawsze :happy2: w dzień raczej mało sypia, jedynie na dworze nadrabia

Do góry