reklama
mój śpi u siebie do pierwszego karminiea, potem rzadko bo nam się nie chce, bo tak wygodniej - przyznaje no ale dobrze powiedziane - tylko raz jest mały...ja juz wiem z doswiadczenia jak to szybko mija i nie wraca
poza tym on tak naprawde nie wybudza sie na karmienie- je przez sen a ja karmie przez sen - potem nawet nie pamietam, a je co 3-4 h
ile h na dobe śpią wasze dzieci?
poza tym on tak naprawde nie wybudza sie na karmienie- je przez sen a ja karmie przez sen - potem nawet nie pamietam, a je co 3-4 h
Bastian od okolo 19 do okolo 7 czyli 12h, i drzemki razem plus minus 3h ....razem 15
Przez to,ze mala mi wczoraj w nocy tak zle spala to pozniej chciala noc odsypiac...i troche jej pozwolilam,bo spala wczoraj od 9:30 do 11 pozniej od 13 do 14 i jeszcze od 16 do 17...wiec 3,5 godziny czy to za duzo na takie male dziecko?? Bo dzisiaj w nocy o 3 znowu buszowala obudzila sie o 3 i bawiala sie w lozeczku,gadala o spaniu nie myslala i tak do 4...i znowu o 6 sie obudzila i nie spala do 7...
Nie wiem co jej sie poprzestawialo...ona juz od dawna w nocy nie je...i zawsze ladnie spala cala noc.
Czy to na zeby?
Nie wiem co jej sie poprzestawialo...ona juz od dawna w nocy nie je...i zawsze ladnie spala cala noc.
Czy to na zeby?
Moja Tośka śpi w nocy od 10-12h ( z reguły 12, z przerwami na jedzenie), a w dzień jedna drzemka do południa pół godzinna, na spacerze od godziny do 2,5 i z reguły (choć nie zawsze) pół godzinna drzemka po południu. Razem wychodzi pi razy drzwi 15h
Mewa29
mama Adama
Adas okolo 14 godzin na dobe w tym sen nocny to ponad 12 godzin i 3 krotkie drzemki w ciagu dnia
a wczoraj przysnal w trakcie jedzenia deserku jablkowo- jagodowego:-)
przed jego kapiela sprobowalam mu dac bo troszke w sloiczku zostalo, na kolanach go mialam i sie karmilismy az w koncu buzie przestal otwierac, ja patrze a on spi
przed jego kapiela sprobowalam mu dac bo troszke w sloiczku zostalo, na kolanach go mialam i sie karmilismy az w koncu buzie przestal otwierac, ja patrze a on spi
MALINKA2109
Fanka BB :)
Mewa no dobre uśmiałam się żeby przy jedzonku kimać!!!
Dobrze kojarzę to Adaś podczas kąpieli zasnął?
Dobrze kojarzę to Adaś podczas kąpieli zasnął?
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Adas okolo 14 godzin na dobe w tym sen nocny to ponad 12 godzin i 3 krotkie drzemki w ciagu dnia
Syn tez mi takie numery robił na nocniku zasypiał,w foteliku wszedzie i nic mu nie przeszkadzało a z moda to nawet jak chce ja przeciagnac z drzemka to tak płacze i jest nie do zniesienia ,ze musisz ja położyc bo zyc nie da.Pisze z mała na kolanach jedna reka