reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda ja jadłam od początku wszystko ale zgodnie z tym co powiedziała mi położna czyli połowę tego co normalnie jakbym nie karmiła przez pierwszych 6 tyg bo później już normalnie jadłam na co miałam ochotę :tak: a Aniela silna kobieta, pięknie ćwiczy!
Gosiak to widzę że nie tylko mój ma takie szczęście że ma młodą żonę :-D:-D:rofl2:
domik a mi znowu mówili że spokojnie można bujać i kołysać maluszki bo to jest dla nich naturalne bo przez 9 m-cy są bujane w brzuszku mamy jak się porusza i już są do tego przyzwyczajone. A i tak najlepsza była położna z nfz która przyszła na wizytę patronażową i stwierdziła że noworodek to jest ZWIERZE STADNE i jak chce z nami spać to ma spać :-D aaaaa zabaweczki dotarły! DZIĘKUJEMY! zrobię później zdjęcia to się pochwalę bo na razie Kalina śpi na krówce a Kubulek na smerfie :-D
Agnieszko co u Was?
Dziewczyny widziałyście ten filmik co krąży teraz po fb jak babeczka maleństwo kąpie a ono takie spokojne jak w brzuszku? cudeńko! :-)

reklama
Sihayko mam nadzieję że huśtawka się sprawdzi i Nadunia da mamusi odpocząć :)

Domik u nas też krówka robi furorę :) Sara ciągle ja miętoli i jeszcze ryczy do niej tak śmiesznie. Mam gdzieś filmik to wstawię ;)

Pianko ja nie widziałam tego filmu, daj link;) kiedyś widziałam jak dzieciątko pod bieżącą wodą myli i też takie spokojne że spało sobie :)

Anulka jak tam u Was? Trzymacie się nadal w dwupaku?

Agacynda ja też wszystko jadłam oprócz cytrusów.

Asitko jakie plany teraz macie? Jeszcze raz IUI czy najpierw badania emka?

GOSIAK 25 października m. idzie na badanie nasienia, a ja czekam za @ która nie chce się ujawnić tylko karze na siebie czekać :-/ teraz pewnie będę miała owulke z prawego jajnika więc iui nie będzie :-( 1 marca minie mi 12 miesięcy u nowego gin. i zapisze się na rozmowę kwalifikacyjną do ivf :-)

Pianko tak to ten filmik :) cudny jest a to dzieciątko takie spokojne :) no w szpitalu to było rach ciach i gotowe chociaż ja byłam z Sarą na patologii to tam były inne pielęgniarki i mało dzieci to kąpiel była przyjemna i długa :)

Asitko to trzymam kciuki za wszystko! Może jeszcze ta @ nie przyjdzie??

Kurcze tez bym chciala wszystko jesc... moze dam sobie spokoj i zaczne wprowadzac po woli moje ulubione rzeczy oprocz cytrusow. za to mam tak strasznie wielka ochote na piwo ze zwariuje. wczoraj dorwalam od A troche mmmm mniaaaami...

Gosik brokul zaliczony to teraz mozesz kombinowac dalej :-) ale fajnie :D

Pianko ja tez widzialam tez filmik. swietny jest.

Sihayko jak tam Nadka?

Asitko oby poszlo nastepnym razem &&&&&

jak ja lezalam z Mala w szpitalu to mi w ogole jej nie kapali. dopiero wykapalam Nelke w domu po tygodniu od urodzenia.

Agacynda ale Ty chyba nie chciałaś żeby kąpali Anielke czy taki zwyczaj mieli że nie kąpali? Z jedzeniem to ja robiłam tak że coś jadłam a później patrzyłam jak się Sara zachowuje po tym a że nie było problemów to później zdarzało się nawet zjeść kebaba czy pizze :) musisz próbować jeść normalnie bo inaczej się nie przekonasz jak to działa na Anielkę. Ja czasami sobie pozwolę na lecha shandy bo Sara już o 19:30 śpi a budzi się dopiero o 3-4 także jak wypijam go o 20 to do karmienia nie ma już śladu po %.

Asitko a dziś mierzylas tempke? nie mam podglądu na Twój wykres bo na tym nowym bb w tel nie widać sygnatur :(

reklama
Agacynda a gdzie Ty Anielkę rodziłaś? Ja rodziłam na Kamińskiego we Wrocławiu i tam też dzieci nie kąpali... Zdziwiło mnie to. A wózeczek świetny!!:)

Do góry