reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

GOSIU przepraszam. źle ujełam moje slowa. wiem, że to nie Ty mowiłaś tylko czytałas/słyszalaś. sorki :* Lenka na poczatku sceptycznie podchodziła do brokuła, a teraz uwielbia. w ogóle ona wszystko lubi jeśc. najważniejsze, że z łyżeczki to już jest ok.

cieszę się dziewczyny, że zabawki się podobają :) miło mi bardzo :*

ASITA :-(tak mi smutno jakos....trzymaj sie kcohana.

filmik piekny, choc czasem sie bałam, że ta babka utopi to dzieciątko:-D u nas w szpitalu od razu było wiadomo, ze kompiel idzie bo od odpierwszej sali był jeden wielki ryk:rofl2:

reklama
Pianko dzięki że pytasz:p U nas ok mała już ma koniec leczenia na szczęście jutro idziemy na kontrole no i zaczniemy uodparniać. A Antoś cudny jutro skończy pół roczku jeju jak ten czas leci ja bym chciała żeby on zawsze taki był:) zaczyna sam siadać jak się go posadzi to siedzi bez oparcia z wyprostowanymi pleckami oczywiście chwieje się na boki ale daje rade :) no i gaworzy cały czas :) a ja zmęczona jestem strasznie
piękny ten filmik, ja w szpitalu kąpałam sama, leżałam w sali jednoosobowej takiej wypasionej

Ostatnia edycja:
Domik no co Ty kochana ja nawet źle tego nie odebrałam co pisałaś także nie masz za co mnie przepraszać :) super że z Lenki taki "jadek" jest :)

Asitko :((

Agus dobrze że u Was już prawie po chorobie. Brawo dla Antosia, dzielny chłopak! :)

agacynda położna mówiła że jak jest przerwa między karmieniami 3 godz to szklankę piwa można spokojnie wypić coś na zasadzie lampki wina do obiadu no i chmiel laktacje ma pobudzać ale to już jak kto uważa czy chce czy nie :tak:a mi małego kąpali codziennie, nawet w dniu porodu :baffled: bo przy córce w innym szpitalu czekali z kąpielą 24 godz i moim zdaniem lepiej bo podobno im dłużej dziecko w mazi płodowej jest tym dla niego lepiej, znajoma w Gdańsku kąpała dopiero na 9 dobę jak wyszli ze szpitala :eek:
domik hehehe a mnie dziwi że są tak różne szkoły w opiece nad maluchem tutaj leje się woda w zasadzie w każdą dziurę a u nas uszu nie zamoczyć, kikuta nie moczyć itp :baffled: jak zwykle trzeba wypośrodkować :-)
Agnieszko a dajesz córci naturalne wzmacniacze jak czosnek czy syrop z cebuli? to czekamy na jutrzejsze zdjęcie półrocznego Antośka! Jakubek też się chwieje ale jak podeprze się rączkami z przodu to ładnie stabilnie sam siedzi za to sztywno stoi na całych stópkach :eek: i też straszny gaduła się zrobił a najlepiej wychodzi mu bababababa :confused2: fajnie że mogłaś go wykąpać! mi to raz zabrali jak pod prysznicem byłam, nikt się nawet nie zapytał tylko przyleciałam jak się zaczął tak strasznie drzeć a ja nie wiedziałam co się dzieje :wściekła/y:

Gosik nie kąpałam w szpitalu bo tam nawet takiej opcji nie było. A jeśli by kąpali to ja chciałam sama a nie żeby pielęgniarki to robiły.

Paulinko ja rodziłam w świebodzicach. Myślałam nad wrocławiem ale bliżej było do świebodzic.

Agniesiu jak fajnie że Antoś już taki duży :-) a jeszcze tak niedawno pokazywałaś swój brzusio i marzyłaś o słodyczach :-)) hihihi

Pianko no właśnie wiem, że można ale jakoś na piwo się jeszcze nie skusiłam, bo bąbelki mnie przerażają. Ja też kąpałam Nelkę późno dosyć... Chyba w 7 dobie.

ziiieeeeeeewwwww...:D
noc była... fantastyczna:p co dwie godziny ryk... ehh...
Teraz królewna zasnęła w chuście i oby pospała trochę dłużej... bo za chwilę ma przyjść stolarz instalować nam szafkę w przedpokoju i regalik w pokoju Nadusi - tak tak zaczynamy meblowanie i urządzanie Nadusiowego królestwa:)

Huśtawka ma być dziś między 10 a 12tą (szybko się uwinęli) i zobaczymy co to cudo zdziała;)

Jak tak czytam, że Wy wszystko prawie jecie/jadłyście to stwierdzam, że to niesprawiedliwe:p haha...

Pianko filmik boski! wow!! prawie jak u mamy w brzuchu:)

Agacynda a u Ciebie w szpitalu to dziwne, że nie kąpali Nalki:| Moja była codziennie w kąpieli.

Asitko kurcze następnym razem musimy wszystkie razem pozaklinać tą tempkę, żeby nie odważyła się spadać.
Powodzenia na badaniu m!! no i przy kolejnym podejściu - może jednak lewy jajnik Cię mile zaskoczy:)

Paulinko i jak samopoczucie?? Anulk@??

Agniesiu naj naj dla Antosia z okazji pół roczku bez względu na to co suwaczek pokazuje haha:) pięknie się rozwija - silny facet:)

Wiecie że pierwszy raz się spotykam że dzieci nie kapią w szpitalu.

Agacynda a czemu bąbelki Cię przerażają? ::

Agus wszystkiego najlepszego dla Antosia :))

Pianko to może Kubuś szybko zacznie chodzić? Jejku jak te dzieci szybko rosną :)

Sihayko a to Ci Nadusia, nie dała mamie pospac w nocy. Liczę na zdj Nadusiowego pokoiku jak już będzie gotowy ;) daj znać jak huśtawka się sprawdziła.

reklama
Gosiu dam znać na pewno:) już ją skręciłam ale i tak muszę czekać na m. bo ma baterie kupić;)
A pokoikiem jak będzie gotowy pochwalę się;) choć to jeszcze troooochę potrwa;)

Do góry