reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

GOSIU przepraszam. źle ujełam moje slowa. wiem, że to nie Ty mowiłaś tylko czytałas/słyszalaś. sorki :* Lenka na poczatku sceptycznie podchodziła do brokuła, a teraz uwielbia. w ogóle ona wszystko lubi jeśc. najważniejsze, że z łyżeczki to już jest ok.

cieszę się dziewczyny, że zabawki się podobają :) miło mi bardzo :*

ASITA :-(tak mi smutno jakos....trzymaj sie kcohana.

filmik piekny, choc czasem sie bałam, że ta babka utopi to dzieciątko:-D u nas w szpitalu od razu było wiadomo, ze kompiel idzie bo od odpierwszej sali był jeden wielki ryk:rofl2:

reklama
Pianko dzięki że pytasz:p U nas ok mała już ma koniec leczenia na szczęście jutro idziemy na kontrole no i zaczniemy uodparniać. A Antoś cudny jutro skończy pół roczku jeju jak ten czas leci ja bym chciała żeby on zawsze taki był:) zaczyna sam siadać jak się go posadzi to siedzi bez oparcia z wyprostowanymi pleckami oczywiście chwieje się na boki ale daje rade :) no i gaworzy cały czas :) a ja zmęczona jestem strasznie
piękny ten filmik, ja w szpitalu kąpałam sama, leżałam w sali jednoosobowej takiej wypasionej

Ostatnia edycja:
Domik no co Ty kochana ja nawet źle tego nie odebrałam co pisałaś także nie masz za co mnie przepraszać :) super że z Lenki taki "jadek" jest :)

Asitko :((

Agus dobrze że u Was już prawie po chorobie. Brawo dla Antosia, dzielny chłopak! :)

agacynda położna mówiła że jak jest przerwa między karmieniami 3 godz to szklankę piwa można spokojnie wypić coś na zasadzie lampki wina do obiadu no i chmiel laktacje ma pobudzać ale to już jak kto uważa czy chce czy nie :tak:a mi małego kąpali codziennie, nawet w dniu porodu :baffled: bo przy córce w innym szpitalu czekali z kąpielą 24 godz i moim zdaniem lepiej bo podobno im dłużej dziecko w mazi płodowej jest tym dla niego lepiej, znajoma w Gdańsku kąpała dopiero na 9 dobę jak wyszli ze szpitala :eek:
domik hehehe a mnie dziwi że są tak różne szkoły w opiece nad maluchem tutaj leje się woda w zasadzie w każdą dziurę a u nas uszu nie zamoczyć, kikuta nie moczyć itp :baffled: jak zwykle trzeba wypośrodkować :-)
Agnieszko a dajesz córci naturalne wzmacniacze jak czosnek czy syrop z cebuli? to czekamy na jutrzejsze zdjęcie półrocznego Antośka! Jakubek też się chwieje ale jak podeprze się rączkami z przodu to ładnie stabilnie sam siedzi za to sztywno stoi na całych stópkach :eek: i też straszny gaduła się zrobił a najlepiej wychodzi mu bababababa :confused2: fajnie że mogłaś go wykąpać! mi to raz zabrali jak pod prysznicem byłam, nikt się nawet nie zapytał tylko przyleciałam jak się zaczął tak strasznie drzeć a ja nie wiedziałam co się dzieje :wściekła/y:

Gosik nie kąpałam w szpitalu bo tam nawet takiej opcji nie było. A jeśli by kąpali to ja chciałam sama a nie żeby pielęgniarki to robiły.

Paulinko ja rodziłam w świebodzicach. Myślałam nad wrocławiem ale bliżej było do świebodzic.

Agniesiu jak fajnie że Antoś już taki duży :-) a jeszcze tak niedawno pokazywałaś swój brzusio i marzyłaś o słodyczach :-)) hihihi

Pianko no właśnie wiem, że można ale jakoś na piwo się jeszcze nie skusiłam, bo bąbelki mnie przerażają. Ja też kąpałam Nelkę późno dosyć... Chyba w 7 dobie.

ziiieeeeeeewwwww...:D
noc była... fantastyczna:p co dwie godziny ryk... ehh...
Teraz królewna zasnęła w chuście i oby pospała trochę dłużej... bo za chwilę ma przyjść stolarz instalować nam szafkę w przedpokoju i regalik w pokoju Nadusi - tak tak zaczynamy meblowanie i urządzanie Nadusiowego królestwa:)

Huśtawka ma być dziś między 10 a 12tą (szybko się uwinęli) i zobaczymy co to cudo zdziała;)

Jak tak czytam, że Wy wszystko prawie jecie/jadłyście to stwierdzam, że to niesprawiedliwe:p haha...

Pianko filmik boski! wow!! prawie jak u mamy w brzuchu:)

Agacynda a u Ciebie w szpitalu to dziwne, że nie kąpali Nalki:| Moja była codziennie w kąpieli.

Asitko kurcze następnym razem musimy wszystkie razem pozaklinać tą tempkę, żeby nie odważyła się spadać.
Powodzenia na badaniu m!! no i przy kolejnym podejściu - może jednak lewy jajnik Cię mile zaskoczy:)

Paulinko i jak samopoczucie?? Anulk@??

Agniesiu naj naj dla Antosia z okazji pół roczku bez względu na to co suwaczek pokazuje haha:) pięknie się rozwija - silny facet:)

Wiecie że pierwszy raz się spotykam że dzieci nie kapią w szpitalu.

Agacynda a czemu bąbelki Cię przerażają? ::

Agus wszystkiego najlepszego dla Antosia :))

Pianko to może Kubuś szybko zacznie chodzić? Jejku jak te dzieci szybko rosną :)

Sihayko a to Ci Nadusia, nie dała mamie pospac w nocy. Liczę na zdj Nadusiowego pokoiku jak już będzie gotowy ;) daj znać jak huśtawka się sprawdziła.

reklama
Gosiu dam znać na pewno:) już ją skręciłam ale i tak muszę czekać na m. bo ma baterie kupić;)
A pokoikiem jak będzie gotowy pochwalę się;) choć to jeszcze troooochę potrwa;)

Do góry