A
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Cze..
Asitko wspolczuje i dalej kciuki trzymam!!!
Agacyndo no to spacery przed Wami.zycze sobrej pogody co byscie sobie jeeszcze pojezdzy.A mala sliczna:-*
Sihayko moze wyprobuj wlasnie bujaczek albo hustawke.Najlepiej jednak nauczyc od poczatku do lozeczka ,glaskac po buzi ..pomeczycie sie tydzien a potem sama bedzie zasypiac w lozeczku.U nas tak wlasnie bylo.Chociaz dzisiaj zrobila taka afere ze wrzucilam ja do wozka i tam padla.
No a u nas ok.Maz ma jeszcze urlop.wiec latwiej.Za godzine chce na spacer a tu taka mgla ze szok:-/
Asitko wspolczuje i dalej kciuki trzymam!!!
Agacyndo no to spacery przed Wami.zycze sobrej pogody co byscie sobie jeeszcze pojezdzy.A mala sliczna:-*
Sihayko moze wyprobuj wlasnie bujaczek albo hustawke.Najlepiej jednak nauczyc od poczatku do lozeczka ,glaskac po buzi ..pomeczycie sie tydzien a potem sama bedzie zasypiac w lozeczku.U nas tak wlasnie bylo.Chociaz dzisiaj zrobila taka afere ze wrzucilam ja do wozka i tam padla.
No a u nas ok.Maz ma jeszcze urlop.wiec latwiej.Za godzine chce na spacer a tu taka mgla ze szok:-/
Sihayko nie wiem ile w tym prawdy ale czytałam że takiego maleństwa nie można przyzwyczaić do noszenia, niby dopiero ok pół roku dziecko zaczyna rozumieć i się do tego przyzwyczajać.
Agacyndko super karoca! Anielce się podobał spacerek w nowym wozie?
Agacyndko super karoca! Anielce się podobał spacerek w nowym wozie?
Agacynda Nelcia cudna i wózio suuuper w końcu się doczekałyście
A Nadusie wcześniej moja mama widziała, bo przyjechała w pierwszym tygodniu na dwa dni do nas, ale tato tylko na zdjęciach.
Nadia nawet ok od wczoraj, ma słabsze chwile - jak w nocy między 1.30 a 3 ale nie jest źle.
Noelle huśtawka już zamówiona będzie jako ratunek w ciągu dnia żebym mogła cokolwiek zrobić... choć dziś np Nadka wieszała ze mną pranie w chuście bo w tym temacie chustowym robimy małe postępy
A żeby zasypiała w łóżeczku to podejrzewam duuużo pracy nas czeka ale będę próbować - tu masz rację, przemęczyć się trochę ale potem mieć spokój.
Gosiaku to by była cudowna prawda!! to by znacyzło, że jest szansa na mniejszy trud nauki samodzielnego zasypiania niż przewiduję hehe... nie wiem ale ona tak płacze jak się ją nie weźmie, że bardziej chyba już nie można... eh..
no nic zobaczymy jak to będzie dalej...
A Nadusie wcześniej moja mama widziała, bo przyjechała w pierwszym tygodniu na dwa dni do nas, ale tato tylko na zdjęciach.
Nadia nawet ok od wczoraj, ma słabsze chwile - jak w nocy między 1.30 a 3 ale nie jest źle.
Noelle huśtawka już zamówiona będzie jako ratunek w ciągu dnia żebym mogła cokolwiek zrobić... choć dziś np Nadka wieszała ze mną pranie w chuście bo w tym temacie chustowym robimy małe postępy
A żeby zasypiała w łóżeczku to podejrzewam duuużo pracy nas czeka ale będę próbować - tu masz rację, przemęczyć się trochę ale potem mieć spokój.
Gosiaku to by była cudowna prawda!! to by znacyzło, że jest szansa na mniejszy trud nauki samodzielnego zasypiania niż przewiduję hehe... nie wiem ale ona tak płacze jak się ją nie weźmie, że bardziej chyba już nie można... eh..
no nic zobaczymy jak to będzie dalej...
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Gosik podobalo jej sie na poczatku, ale pozniej zglodniala :-) wiec szybciorem wracalismy. ale komfort prowadzenia jest nieporownywalny do graco. mimo ze wozek jest dosyc ciezki to wozek mozna prowadzic jednym palcem. mega jestem zadowolona.
Noelle korzystaj z meza poki ma urlop i ucieknij z domu :-) hihihi ale tylko na chwile
Sihayko a co zamowilas? pooooka :-)
Noelle korzystaj z meza poki ma urlop i ucieknij z domu :-) hihihi ale tylko na chwile
Sihayko a co zamowilas? pooooka :-)
domikcw
Fanka BB :)
Co do przyzwyczajenia do noszenia to sie nie zgodzę z Gosią. dziecko szybko sie uczy ''dobroci'' to samo ze spaniem z rodzicami, bojaniem, noszeniem. mam tu żywy 7 miesieczny przykład....
AGACYNDA wózek śliczny a nelcia obłędna!!! piękna dziewczynka!
AGACYNDA wózek śliczny a nelcia obłędna!!! piękna dziewczynka!
Domik ja napisałam że czytałam tak i że nie wiem ile w tym prawdy. Ja takiego problemu nie miałam, Ty masz inne doświadczenia więc możesz coś o tym powiedzieć
Agacynda super że wózek się tak świetnie prowadzi i że jesteś zadowolona. Graco już sprzedalas?
Agacynda super że wózek się tak świetnie prowadzi i że jesteś zadowolona. Graco już sprzedalas?
A
agacynda
Gość
Nieee graco jeszcze stoi na korytarzu. Musze zdjecia porobic i wystawic.
reklama
Agacynda zamówiłam Gosiakową huśtawkę, której wczoraj link wkleiła
To była krótka piłka i prawie akt desperacji decyzja w 5 minut - i oby dobra!
Domik buuu!! dlaczego nie chcesz żebym choć trochę pożyła złudzeniami
Choć w sumie i tak po Nadce widzę, że przyzwyczajenia swoje już ma mała terrorystka
Niemniej Gosiu jakoś podoba mi się ta wyczytana przez Ciebie teoria
Gratulacje brokułowe dla Saruni!!!!
O matko! alez ja bym zjadła brokuła albo zupę brokułową!! uwielbiam! dietooooooo kończ się!!!!!
To była krótka piłka i prawie akt desperacji decyzja w 5 minut - i oby dobra!
Domik buuu!! dlaczego nie chcesz żebym choć trochę pożyła złudzeniami
Choć w sumie i tak po Nadce widzę, że przyzwyczajenia swoje już ma mała terrorystka
Niemniej Gosiu jakoś podoba mi się ta wyczytana przez Ciebie teoria
Gratulacje brokułowe dla Saruni!!!!
O matko! alez ja bym zjadła brokuła albo zupę brokułową!! uwielbiam! dietooooooo kończ się!!!!!
Podziel się: