reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

AGACYNDA i jak dziś Anielka? lepiej jej? fajnie, że ładnie dała rodzicą spedzic urodziny tatusia. najlepszego dla A!
GOSIAK zobaczysz Kochana, Sarunia będzie smakoszem warzywek :) tak pieknie wcina marchewkę, że reszta też pójdzie gladko.
ASITKO .... przykro mi... tule :*
SIHAYA no bo Nadusia musiała się zaprezentowac dziadkom i wszystko opowiedziec, a że duzo się działo to i koncert był pokaźny.

co do leżaczka to my mamy takie coś http://[URL]http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-3w1-t4145-i3593271098.html[/URL] tylko, ze w innym kolorze, ale teraz nie mogę znaleśc. ni by ok. ładny. lena uwielbustwia grzechotkę z tego lerzaczka. teraz leżaczek schowany a kurczaczek dalej z nami jeździ. ale jest tyyyyle pieknych mogeli, że teraz nie kupiłabym takiego :p chciałabym ładniejszy.

mamy tez huśtawkę i to był strzał w 10!!!! jest ekstra i naprawde polecam. cena wysoka ale warto. modeli jest dużo. teraz nowe doszly i sa piękne. ja chciała uniwersalny kolor w razie w. i temu mamy niebieska, ale najbardziej mi sie podobała taka z różowym motylkiem, a teraz to takie cuda na allegro są!!! FISHER PRICE HUSTAWKA Z PROJEKTOREM NA PRĄD MUZYKA (3592662822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
domik gosiak dzięki za modele bujaczków/huśtawek:) Gosiak ten Twój oglądaliśmy właśnie;)

... zasnęęęęęęęęęła.. ciekawe na jak długo... eh...

Ostatnia edycja:
domik a pewnie że fajnie wyrwać się raz na jakiś czas, tak dla zdrowia psychicznego :-D na weekend jedziemy do znajomych na roczek więc teraz dzieci będą balować ;-)
Anulk@ jak brzusio?
paulinko Mikołaj już wie że będzie miał rodzeństwo? :-) pochwaliliście się już rodzinie? a właśnie na kiedy termin Ci wypada?
Gosiak alkoholu dużo nie było bo jednak wizja córy szalejącej o 7 rano swoje zrobiła tak więc kaca też nie było :-p:-D
agacynda u nas też jest 6 lat różnicy ;-) a Anielka teraz spokojna a za kilka lat sobie odbije i będzie tatusiowi świeczki dmuchać i paluszkiem sprawdzać czy tort aby świeży :-D
Sihaya nie może być za cicho - dziadkowie muszą wiedzieć że dziecko jest w domu :-p:-) gratuluję wagi! leci w mgnieniu oka! a Nadii może spróbuj położyć pieluszkę albo jakiegoś pluszaczka żeby mogła do buzi przytulić - Jakub do dziś dnia najczęściej zasypia jak zarzuci sobie miska albo poduszeczkę na buzię :sorry:a może skok rozwojowy ma?
Gosiak na pewno będzie dobrze z zielonym - dzieci często mają to do siebie że im coś wydaje się bardziej ohydne tym bardziej im smakuje :-D mój mały zajadał się kalafiorem ze słoiczka a ja wysiedzieć przy tym nie mogłam, nie mówiąc o zmianie pieluchy po kalafiorku :eek: :rofl2:

Ostatnia edycja:
Pianko Mikoj wie, ale czy rozumie... Hehe wcześniej to baardzo nas pilnował. Co się przytulaliśmy to się budził:) No i jednak nie upilnował:) A teraz za to jak nigdy chce kopać w brzuch albo się na niego rzucać:) No jedynak normalnie:)
A wiedzą już wszyscy:) Mój Ł to nawet już ciocię w Kanadzie poinformował i wujka na POmorzu:) No i dzielnicowgo powiadomił, a jakby inaczej:)))) Pepla totalna:)

paulinko hehe nie ma co się dziwić dumnemu tatusiowi ;-)śmiać mi się chce bo moja córa też zawsze wiedziała kiedy się w nocy obudzić także dochodzę do wniosku że robią to specjalnie :-D a Mikołaj pewnie na swój sposób rozumie ale bardziej trafi do niego jak brzuszek się pojawi :-) ech pamiętam jak moja córa się tuliła i całowała brzuszek bo kocha dzidziusia a miała równo rok ja zaszłam w drugą ciążę także piękne chwile przed Wami :-) albo mówiłam że ma być grzeczna bo dzidziuś na nią patrzy przez pępek :-D

Sihayko gratuluje wagowego sukcesu :-) to ile już za Tobą? Super, że podróż udana, nie musiałaś karmić w międzyczasie? Dziadkowie pierwszy raz Nadkę widzieli?

Ja dla Nelki mam leżaczek z fisherprice i huśtawkę też z fishera. Domik link to huśtawki wrzuciła a tutaj jest nasz leżaczek http://allegro.pl/show_item.php?item=3610625340
I fakt, huśtawka jest mega. Dzięki temu wynalazkowi mogę na spokojnie iść się wykąpać i w ogóle cokolwiek w domu zrobić. Może taka właśnie huśtawka lub leżaczek pomoże Nadusi zasnąć.

Gosik trzymam kciuki za udane jedzenie zielonych warzywek :-) ale skoro z takim zadowoleniem Sarunia jadła marchewkę to może z resztą będzie tak samo :D

Asitko :* :* przykro mi Kochana.

Domik dziękuję w imieniu A :-) a Nelka ma się dzisiaj lepiej. Troszkę w nocy płakała, ale teraz już super jest. Śpi obok z rączkami w górze :D

Pianko a sama jadłaś na początku kalafior? Bo ja uwielbiam a boję się strasznie, żeby Małej nic nie było... A jeśli chodzi o różnicę wieku, to ja nie wyobrażam sobie być z kimś w moim wieku lub trochę starszym bo się po prostu nie dogaduję :D hihi taka rożnica jest idealna. Zresztą mój A to się czasem zachowuje jak gówniarz hehehehe wczoraj się biliśmy hahahaha tzn tak dla brechtu :D takie tam przepychanki :D

Paulinko musisz uświadomić Mikusia o brzuszku, żeby Ci kurcze krzywdy nie zrobił... A mąż Ci się super trafił, widać, że się chłop cieszy :D

A wózek uffff doszedł. Jest w mojej firmie i czeka aż mój A podjedzie po Niego i idziemy na spaaaacer także będę trzaskać foty, żeby pokazać :D trzeba też korzystać z pogody bo piękna. 18 stopni i piękne słońce. Dzisiaj z moją Niunią spałam do 12 przez to, że tak płakała w nocy. A poza tym wczoraj w dzień mi baaaaardzo mało spała. Między 18 a 1 w nocy to spała tylko od 19-21... Także odsypiała z przerwami. A dzisiaj to się popłakałam bo skubana tak potrafi już wysoko podnieść główkę i jeszcze patrzyła mi się prosto w oczy takim bystrym spojrzeniem :D ahh zdolna bestia. Nie zdążyłam trzasnąć zdjęcia ale mam jak niżej jest :-)
Oto ona :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1381755269.822711.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381755269.822711.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381755269.822711.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 34
Nelunia jest śliczna!!!! Udanego spacerku :) a propo różnicy wieku to mam tak samo jak Ty że wolę starszych ;) między nami jest 10 lat różnicy.

Pianko nie strasz ta zmianą pieluchy bo ja już ledwo wytrzymuje :p

reklama
Ja tak na szybko z doskoku bo dziś komplenty brak czasu, niemniej z sukcesem zaliczyłyśmy z Nadią wizytę w zus-ie buahaha...

Agacyndka karmić nie musiałam, przed samym wyjazdem nakarmiłam i wystarczyło, spała jak suseł całą podróż.
A co do kg to w ciąży przybyło mi 12kg( razem z dzidzią), więc 11 już za mną:)

Pianko skok raczej nie.. raczej pierwsze dwie porażki wychowawcze - noszenie i smoczek wynikające z kolek... chcieliśmy jej ulzyć i się dorobiliśmy, ze teraz będziemy strzelać sobie w łeb;)

resztę postaram się później doczytać...

Ostatnia edycja:
Do góry