reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda ja jadłam od początku wszystko ale zgodnie z tym co powiedziała mi położna czyli połowę tego co normalnie jakbym nie karmiła przez pierwszych 6 tyg bo później już normalnie jadłam na co miałam ochotę :tak: a Aniela silna kobieta, pięknie ćwiczy!
Gosiak to widzę że nie tylko mój ma takie szczęście że ma młodą żonę :-D:-D:rofl2:
domik a mi znowu mówili że spokojnie można bujać i kołysać maluszki bo to jest dla nich naturalne bo przez 9 m-cy są bujane w brzuszku mamy jak się porusza i już są do tego przyzwyczajone. A i tak najlepsza była położna z nfz która przyszła na wizytę patronażową i stwierdziła że noworodek to jest ZWIERZE STADNE i jak chce z nami spać to ma spać :-D aaaaa zabaweczki dotarły! DZIĘKUJEMY! zrobię później zdjęcia to się pochwalę bo na razie Kalina śpi na krówce a Kubulek na smerfie :-D
Agnieszko co u Was?
Dziewczyny widziałyście ten filmik co krąży teraz po fb jak babeczka maleństwo kąpie a ono takie spokojne jak w brzuszku? cudeńko! :-)

reklama
Sihayko mam nadzieję że huśtawka się sprawdzi i Nadunia da mamusi odpocząć :)

Domik u nas też krówka robi furorę :) Sara ciągle ja miętoli i jeszcze ryczy do niej tak śmiesznie. Mam gdzieś filmik to wstawię ;)

Pianko ja nie widziałam tego filmu, daj link;) kiedyś widziałam jak dzieciątko pod bieżącą wodą myli i też takie spokojne że spało sobie :)

Anulka jak tam u Was? Trzymacie się nadal w dwupaku?

Agacynda ja też wszystko jadłam oprócz cytrusów.

Asitko jakie plany teraz macie? Jeszcze raz IUI czy najpierw badania emka?

GOSIAK 25 października m. idzie na badanie nasienia, a ja czekam za @ która nie chce się ujawnić tylko karze na siebie czekać :-/ teraz pewnie będę miała owulke z prawego jajnika więc iui nie będzie :-( 1 marca minie mi 12 miesięcy u nowego gin. i zapisze się na rozmowę kwalifikacyjną do ivf :-)

Pianko tak to ten filmik :) cudny jest a to dzieciątko takie spokojne :) no w szpitalu to było rach ciach i gotowe chociaż ja byłam z Sarą na patologii to tam były inne pielęgniarki i mało dzieci to kąpiel była przyjemna i długa :)

Asitko to trzymam kciuki za wszystko! Może jeszcze ta @ nie przyjdzie??

Kurcze tez bym chciala wszystko jesc... moze dam sobie spokoj i zaczne wprowadzac po woli moje ulubione rzeczy oprocz cytrusow. za to mam tak strasznie wielka ochote na piwo ze zwariuje. wczoraj dorwalam od A troche mmmm mniaaaami...

Gosik brokul zaliczony to teraz mozesz kombinowac dalej :-) ale fajnie :D

Pianko ja tez widzialam tez filmik. swietny jest.

Sihayko jak tam Nadka?

Asitko oby poszlo nastepnym razem &&&&&

jak ja lezalam z Mala w szpitalu to mi w ogole jej nie kapali. dopiero wykapalam Nelke w domu po tygodniu od urodzenia.

Agacynda ale Ty chyba nie chciałaś żeby kąpali Anielke czy taki zwyczaj mieli że nie kąpali? Z jedzeniem to ja robiłam tak że coś jadłam a później patrzyłam jak się Sara zachowuje po tym a że nie było problemów to później zdarzało się nawet zjeść kebaba czy pizze :) musisz próbować jeść normalnie bo inaczej się nie przekonasz jak to działa na Anielkę. Ja czasami sobie pozwolę na lecha shandy bo Sara już o 19:30 śpi a budzi się dopiero o 3-4 także jak wypijam go o 20 to do karmienia nie ma już śladu po %.

Asitko a dziś mierzylas tempke? nie mam podglądu na Twój wykres bo na tym nowym bb w tel nie widać sygnatur :(

reklama
Agacynda a gdzie Ty Anielkę rodziłaś? Ja rodziłam na Kamińskiego we Wrocławiu i tam też dzieci nie kąpali... Zdziwiło mnie to. A wózeczek świetny!!:)

Do góry