reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko fota Nadusi w huśtawce musi być obowiązkowo ;)

U nas dziś przy większej ilości brokułów był płacz i odruch wymiotny ale w końcu jakoś zjadła.

reklama
Sihayko ja czekam caly czas na jakies zdjecia Nadusi :-)) lacze sie z Toba w niewyspaniowym bolu... nie moglam cos w nocy Neli dokarmic i co chwile sie budzila i ssala kciuka.

Gosik przerazaja, zeby przypadkiem Nela jakiejs kolki nie zalapala...ja tez sie pierwszy raz spotkalam z tym ze nie kapia dzieci, ale ponoc to wlasnie ze wzgledu na maz plodowa.

a widzisz Agatko bo ja cały czas z doskoku piszę, na szybko Was doczytuję i zapominam o zdjęciu. To umówmy się, że jak wstawię to od razu kilka:) tak hurtowo;) i w huśtawce dla Gosiaka też:]

edit
no i liiipaaaa... nasza pani pediatra po stronie zdrowej jest dopiero w przyszły piątek.. buuu... i co z odwołaniem mojej diety chlip chlip... jeszcze tydzień tak?. ehh...

Ostatnia edycja:
Sihayko to czekamy na sesję ;) no ten tydzień to jeszcze wytrzymasz na diecie a później hulaj dusza haha :))

Agacyndko swoją drogą to Ty też nas nie rozpieszczasz zbytnio Anielkowymi zdjęciami :)

Gosiu bo jak piszę z tableta to nie chce mi się zdjęć przerzucać z telefonu :-) dlatego wrzucam ciekawe jakieś jak z telefonu piszę :-)
Mogę Wam zaprezentować uniesioną Anielicę bo w końcu udało mi się to sfotografować :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1381942668.036794.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381942668.036794.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381942668.036794.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1381942723.074713.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381942723.074713.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 59
Hej laski !!!
Dawno mnie nie było :) ale teraz jak się życiowo ogarnęłam bardziej to postaram się częściej zaglądać :)
No i przedstawiam mojego Miska ;)

DSC_0333.jpgjak.jpg

Załączniki

• DSC_0333.jpg
    DSC_0333.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 43
  • jak.jpg
    jak.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry