reklama
A
agacynda
Gość
Sihayko ja czekam caly czas na jakies zdjecia Nadusi :-)) lacze sie z Toba w niewyspaniowym bolu... nie moglam cos w nocy Neli dokarmic i co chwile sie budzila i ssala kciuka.
Gosik przerazaja, zeby przypadkiem Nela jakiejs kolki nie zalapala...ja tez sie pierwszy raz spotkalam z tym ze nie kapia dzieci, ale ponoc to wlasnie ze wzgledu na maz plodowa.
Gosik przerazaja, zeby przypadkiem Nela jakiejs kolki nie zalapala...ja tez sie pierwszy raz spotkalam z tym ze nie kapia dzieci, ale ponoc to wlasnie ze wzgledu na maz plodowa.
a widzisz Agatko bo ja cały czas z doskoku piszę, na szybko Was doczytuję i zapominam o zdjęciu. To umówmy się, że jak wstawię to od razu kilka tak hurtowo i w huśtawce dla Gosiaka też:]
edit
no i liiipaaaa... nasza pani pediatra po stronie zdrowej jest dopiero w przyszły piątek.. buuu... i co z odwołaniem mojej diety chlip chlip... jeszcze tydzień tak?. ehh...
edit
no i liiipaaaa... nasza pani pediatra po stronie zdrowej jest dopiero w przyszły piątek.. buuu... i co z odwołaniem mojej diety chlip chlip... jeszcze tydzień tak?. ehh...
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
dobra, tak możemy się umówić ;-)
A
agacynda
Gość
Załączniki
domikcw
Fanka BB :)
SIHAYA powodzenia z huśtawka. na pewno bedzie super zabawa. a na diecie jeszcze wytrzymasz.
agacynda hahah mała tygrysica!!! boska jest!
agacynda hahah mała tygrysica!!! boska jest!
ALG
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: